Με νέο στόλο οι Μινωικές στη γραμμή ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η ανανέωση θα γίνει με νεότευκτα πλοία

Petite Perle 300×250

Την ανανέωση του στόλου της ΜΙΝΟΑΝ LINES προανήγγειλε η εταιρία με χθεσινή ανακοίνωση της αναφέροντας πως έχει θέσει σε ως στρατηγική προτεραιότητα την ανάπτυξη της γραμμής ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά και την ανάθεση της εκμετάλλευσης του Λιμανιού του Ηρακλείου από τον Όμιλο Grimaldi.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: "Η ΜΙΝΟΑΝ LINES έχει θέσει ως στρατηγική προτεραιότητα την ανάπτυξη της γραμμής ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ, όπου όλα ξεκίνησαν, καθώς και την ανανέωση του στόλου της, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη ανάθεση και εκμετάλλευση του λιμένος Ηρακλείου, σε κοινοπραξία με την Grimaldi Euromed SpA, στοχεύοντας να συνεχίσει να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της".
Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο του newmoney η ανανέωση θα γίνει με νεότευκτα πλοία τα οποία θα ναυπηγήσει ο Όμιλος. Πρόκειται για Ro-Pax /επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί εάν θα είναι, σε πρώτη φάση, περισσότερα από δύο.
"Ο ανταγωνισμός με τον όμιλο Attica θα μπει σε νέα εποχή" σχολιάζουν κύκλοι της ακτοπλοΐας.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε πλήρη εξέλιξη η πράσινη στρατηγική της Minoan lines με έργα που αφορούν τόσο τα κτήρια της όσο και το εσωτερικό των πλοίων της με οικολογικά χρώματα, κάδους ανακύκλωσης και φώτα led.

Οικονομία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ