Μεσολόγγι: «Πιθανώς χειροπέδες και για άλλο άτομο» σε αντιφάσεις έπεσε ο κρεοπώλης

Petite Perle 300×250

Όπως αναφέρει το Star, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει ο 36χρονος κοινός φίλος τόσο του κρεοπώλη όσο και του αγνοούμενου, του οποίου το στίγμα του κινητού του ήταν σε κοινή περιοχή με εκείνο του 50χρονου.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, «ενδεχόμενη εξέλιξη να υπάρχει ένα ζευγάρι χειροπέδες και για άλλο άτομο. Ο 36χρονος, του οποίου το στίγμα βρίσκεται κοντά με το στίγμα του κρεοπώλη που συνελήφθη».

Τι έδειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Ο κρεοπώλης επικαλείται κενό μνήμης 50 λεπτών από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο. Από την διασταύρωση μέχρι που γύρισε στο σπίτι του, ο κρεοπώλης έστελνε μηνύματα και έκανε κλήσεις και μετά τα διέγραψε.

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε ότι ο 50χρονος κάλεσε τον 31χρονο να συναντηθούν και όχι το αντίστροφο όπως αρχικά υποστήριζε.

«Ισχυρίστηκε ότι ήταν σε μία καφετέρια και σηκώθηκε να πάει στο περίπτερο όταν χάνεται από την κάμερα της καφετέριας» αναφέρει ο ερευνητής ενώ όπως φαίνεται ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα τόσο για τον κρεοπώλη όσο και για ενδεχόμενους συνεργούς.

Μεσολόγγι: Οι έξι αντιφάσεις του κρεοπώλη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ήταν έξι οι αντιφάσεις που εντοπίστηκαν στα λεγόμενά του, μετά και την έρευνα των 14 ημερών για την εξαφάνιση.

Αυτές είναι οι εξής:

  1. Ανέφερε ότι επέστρεψε απευθείας σπίτι τη νύχτα που, όπως ισχυρίστηκε, άφησε τον 31χρονο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, κάτι που, όμως, διαψεύδεται από κάμερες ασφαλείας.
  2. Δεν είχε αναφέρει ότι είχε μιλήσει με τον 36χρονο φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση του κυνηγού.
  3. Υποστηρίζει ότι το κινητό του τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι, αλλά οι κεραίες δείχνουν πως ψεύδεται καθώς εντοπίστηκε το στίγμα του στο σημείο των ερευνών.
  4. Επικαλείται ένα κενό μνήμης 50 λεπτών από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι του. Αλλά το διάστημα αυτό αντάλλασε τηλεφωνήματα και μηνύματα, τα οποία στη συνέχεια τα διέγραψε.
  5. Ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στον 31χρονο το βράδυ της εξαφάνισης και δεν έγινε το αντίθετο, όπως ισχυρίζεται ο 50χρονος.
  6. Από την άρση του απορρήτου προέκυψε ότι βρίσκονταν στο ίδιο σημείο εκείνο το βράδυ για πολύ ώρα, χωρίς να μπορεί να δώσει εξηγήσεις.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Alpha, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, αρνήθηκε ότι είχε μαζί του το κινητό, ισχυρίστηκε πως ο 36χρονος λέει ψέματα και δεν μίλησαν εκείνο το βράδυ, αλλά και πως δεν είναι αυτός που καταγράφεται στις κάμερες ασφαλείας.

Επίσης, όταν του ζητήθηκαν εξηγήσεις για τα όσα φέρεται να ρώτησε τους συγκρατούμενούς του για τον Κορυδαλλό, απάντησε – και πάλι – πως δεν έκανε καμία ερώτηση και πως οι μάρτυρες ψεύδονται.

 

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ