Ανώτερο το Λίντο πέρασε με 0-2 τους Νέους Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Οι Νέοι Αλμυρού φιλοξενούν το Λίντο στο γήπεδο του Αλμυρού για την 13η αγωνιστική στην Α2 ΕΠΣΗ για τον 1ο όμιλο.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι το Λίντο νίκησε στο Γάζι τους Νέους ΑΛμυρού με 2-0 .

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν την νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είχε πρόβλημα στην δημιουργία.

Στο 8ο λεπτό από σέντρα του Καρακωνσταντάκη έπιασε καρφωτή κεφαλιά ο Μαύρης που πέρασε όμως άουτ.

Στο 13' το Λίντο βγήκε στην αντεπίθεση ο Βαρδάκης πάσαρε στον Μαυρή ο οποίος με όμορφο τελείωμα έγραψε το 0-1 .

Στο 35' ίδιο σκηνικό με τον Βαρδάκη να βγάζει τον Μαυρή σε καλή θέση για γκολ όμως το σουτ που έκανε κόντραρε σε σώμα αμυντικού.

Το δεύτερο ημίχρονοοι Νέοι του Αλμυρού μπήκαν με στόχο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση αλλά το Λίντο δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα του .

Αντιθέτως το Λίντο στην πρώτη του ευκαιρία κατάφερε να κάνει το 0-2 όταν από συνδιασμό Βαρδάκη Μαυρή ο Παπάζογλου στο 68΄ από κοντά  έγραψε το το 2-0.

Στο 75' ο Αποστολίδης του Λίντο έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Κατσαρό και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ωστόσο οι Νέοι Αλμυρού δεν μπόρεσαν να επωφεληθούν και να γίνοουν πιο απειλητικοί και το Λίντο κράτησε εύκολα την νίκη.

Νέοι Αλμυρού: Παρασύρης,Γκίνι,Γρινιεζάκης,Καλλιάρος,Περγαντής,Ρεμυδιανάκης,Βασιλάκης,Κατσαρός,Μαυρογιάννης,Στρατάκης,Πεδιαδιτάκης

Λίντο: Μακριδάκης,Αποστολίδης,Γιακουμάκης,Δεσποτόπουλος,Κεβάνι,Λούκα,Τζιράκης,Ζουραράκης,Καρακωνσταντάκης,Βαρδάκης,Μαυρής

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ