Δίκαια ο Αλμυρός 2-0 νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης

Petite Perle 300×250

Ο Αλμυρός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 19η αγωνιστική στην Γ' Εθνική για τον 4ο Όμιλο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κατά την διάρκεια των 10 πρώτων λεπτών του αγώνα, οι δύο ομάδες αγωνίζονται και είναι ιδιαίτερα μαχητικές, παρά την καταρρακτώδη βροχή που δυσκολεύει το έργο των 22 ποδοσφαιριστών.

Στο 17ο λεπτό  μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα επίσης μετά από εκτέλεση φάουλ.

Στο 22΄  τεράστια ευκαιρία για τον Απόλλωνα μετά από λάθος της άμυνας του Αλμυρού  τετ α τετ ο Σπαρτιάτης σώζει ο Χανιωτάκης.

Στο 42'  φοβερή φάση για τους γηπεδούχους εκτέλεση φάουλ από τον Κέρη η μπάλα πέρασε ελάχιστα από την εστία του τερματοφύλακα.

Οι δύο ομάδες παίζουν πολύ σκληρό ποδόσφαιρο. Ο Αλμυρός κατά κύριο λόγο προσεγγίζει τα αντίπαλα καρέ με μεγάλες μπαλιές, πράγμα λογικό αν αναλογιστεί κανείς τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μπροστά από την περιοχή του Απόλλωνα.

Στον αντίποδα η φιλοξενούμενοι προσπαθούν να παίξουν με την μπάλα κάτω ανταλλάζοντας γρήγορες πάσες.

Παράλληλα όμως υποπεύτουν σε πάρα πολλά φάουλ, όποτε ο Αλμυρός πλησιάζει την περιοχή τους. Ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ είχαν και οι δύο ομάδες, καμία όμως εκ των δύο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 57' γίνεται το 1-0 για τον Αλμυρό όταν σε  ανάπτυξη από τα δεξιά, έγινε η σέντρα  και απο το ύψος της μικρής περιοχής ο Πιερτζακόμι με κεφαλιά νικάει τον Καλούδη.

Στο 62' σουτ του Τουργαΐδη πιάνει  ο Καλούδης με διπλή προσπάθεια.

Στο 66' σε δυνατή εκτέλεση φάουλ του Κέρη, ο Καλούδης στη προσπάθειά του να μπλοκάρει, χάνει τη μπάλα, αλλά ένας αμυντικός προλαβαίνει και διώχνει σε πλάγιο.

Στο 82' έγινε το 2-0 για τον Αλμυρό με σκόρερ τον Αγαπάκη όταν σούταρε  με το εξωτερικό  από το ύψος της μεγάλης περιοχής αφήνοντας εμβρόντητο τον Καλούδη.

Μάλιστα στο 90′ ο Ρέγες απείλησε αλλά το σουτ του πέρασε έξω με αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και τον Αλμυρό να πανηγυρίζει ένα τρίποντο που το ήθελε πολύ.

Ο Αλμυρός πίεσε τον απόλλωνα και τον έκλεισε στο δεύτερο  μισό του γηπέδου που μετά την επίτευση του πρώτου τέρματος έπαιξε πιο απελευθερωμένος.

Πίεσε, βρήκε χώρους και δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών και έτσι κλείδωσε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο .

Στον αντίποδα ο Απόλλωνας είχε λιγότερες φάσεις συγκριτικά με το πρωτο ημίχρονο αλλά ήταν ιδιαίτερα μαχητικός όσο είχε δυνάμεις .

Ο Μανώλης Σουτζής πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του που αφήνει υποσχέσεις και προσδικίες για την συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος.

 

Αλμυρός: Xανιωτάκης,Αγαπάκης,Ξενοκτιστάκης,Σουρνάκης(87'Κοιλιάρας),Λεόν(87'Χαντί),Κουτάντος,Τουργαϊδης(80'Ρέγιες),Γιαλούσης,Ενγκουέμ,Κέρη(89'Καστελλιανάκης),Πατινιώτης

Απόλλωνας Σμύρνης:  Καλούδης ,Πριόνας, Κιρκιλιανίδης(56'Ράμμος), Μίχος,  Λιάκος,  Μελιόπουλος, Ρόδης,  Πιαστιόπουλος , Σάλα , Τασιούλης , Σπαρτιάτης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ