Σκόνταψε στα δοκάρια η Τύλισος στο 0-0 με τον Ανθεστίωνα

Petite Perle 300×250

Η Τύλισος φιλοξενεί τον Ανθεστίωνα για την 17η αγωνιστική στην Α1 ΕΠΣΗ .

Ούτε με τον Ανθεστίωνα δεν μπόρεσε η Τύλισος στο γήπεδο της να πάρει την νίκη που είχε τόσο ανάγκη αφού παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον παθιασμένο Ανθεστίωνα.

Η Τύλισος δεν έκανε καλή εμφάνιση αλλά ήταν η ομάδα που  είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά οι παίκτες της αντι τα δίχτυα σημάδευαν τα δοκάρια.

Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενούς λεπτού σιγή για τον θάνατο της μητέρας του πρώην προέδρου Βασίλη Κουβίδη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο πρώτο ημίχρονο η Τύλισος ήταν καλύτερη έπαιξε με πάθος και έδειξε πως ήθελε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Δημιούργησε μάλιστα τις προϋποθέσεις αλλά σκόνταψε στα δοκάρια σου σταμάτησαν στο 5 και στο 25 τα σουτ του Αντώνη Στάματακη και του Δημήτρη Κοζορώνη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η απάντηση του Ανθεστίωνα ήταν το φάουλ του Κουτάντου στο 30 το οποίο απέκρουσε ο Γκογκόσης με δυσκολία.

Στην τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου η Τύλισος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 45 λοιπόν ο Μανιούδης εκτέλεσε φάουλ απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας και ο Παπάζογλου εξ επαφής κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τύλισος επεδίωξε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά  δε μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ανθεστίωνα που κράτησε εύκολα  του παίκτες της Τυλίσου μακριά από την περιοχή της.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ωστόσο η Τύλισος βρήκε στο 76' μια καλή ευκαιρία με τον Καναβάκη που όμως αστόχησε στην τελική προσπάθεια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Το τελικό 0-0 βρήκε την Τύλισο και τον Μιχάλη Ζουραράκη προβληματισμένο για το γεγονός οτι η ομάδα του δεν κατάφερε στην έδρα της να πάρει την νίκη ενώ ο Ανθεστίωνας πρέπει να είναι ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας.

 

Τύλισος: Γκογκόσης,Κέσκος,Βρεττός,Μπουρδάκης,Παπάζογλου,Κοζορώνης,Μαματζάκης,Ταβουλαρέας,Μάτσα,Σταματάκης,Μανιούδης,Κοζορώνης Ν.

Ανθεστίωνας: Χαραλαμπάκης,Γιούνγκα,Κόκκας,Χότζα,Νοικοκυράκης,Φωτόπουλος,Σαιτάκης,Μπερνίκου,Τρουλάκης,Κουτάντος,Παρασκάκης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ