Μαλεβίζι: Έκτακτη συνεδρίαση για το πρόγραμμα των οικονομικώς αδυνάτων

Petite Perle 300×250

Aπόφαση για τη συνέχιση του προγράμματος που παρέχει σίτιση  και στήριξη σε άστεγους καλείται να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου σε έκτακτη αυριανή του συνεδρίαση:

"Τη Τρίτη, 23-11- 2024 και ώρα 17.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου σύμμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του ν,3852/2010 προκειμένου να ληφθεί απόφαση στο παρακάτω μοναδικό θέμα.

Η λήψη απόφασης επί του παραπάνω θέματος έχει χαρακτήρα κατεπείγοντα και πληροί τις  προυποθέσεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του ν,3852/2010  δεδομένου ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολή  πρότασης στο παρακάτω επιχειρησιακό πρόγραμμα είναι η 26η Ιανουαρίου

Ανακοινώσεις, αιτήσεις, μεταφορές:

1 Έγκριση της συνέχισης συμμετοχής του Δήμου στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για το νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα με τίτλο "Υλοποίηση Πλέγματος Δράσεως  για την αντιμετώπιση της Υλικής Στέρησης με παροχή Τροφίμων ή και βασικής υλικής συνδρομής -ΒΥΣ- προς τους άπορους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, με παράλληλη στοχευμένη παροχή συνοδευτικών μέτρων προς υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης τους'.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ