Μεσολόγγι: Σήμερα απολογείται ο 50χρονος που έφτασε υπό άκρα μυστικότητα στα δικαστήρια

Petite Perle 300×250

Στο «κάδρο» των ερευνών και ο 36χρονος φίλος του, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου – Ακαρπες οι έρευνες για την σορό του αγνοούμενου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου συνεχίζονται, στο Μεσολόγγι, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για την δολοφονία του σημερα, Δευτέρα 22/1/2024, αναμένεται να απολογηθεί.

Ο 50χρονος , που κρατείται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση θα απολογηθεί σήμερα, ενώ τα τελευταία 24ωρα έχει μεταφερθεί από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου σε ΑΤ της ευρύτερης περιοχής για την αποφυγή επεισοδίων.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Χρήστο Στρατουλάκο, ο κατηγορούμενος έχει φτάσει από τις 7 το πρωί στα δικαστήρια Μεσολογγίου κάτω από άκρα μυστικότητα και αναμένεται να απολογηθεί αργότερα το πρωί.

 

Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης συνεχίζει να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό ενώ στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου.

Στις έρευνες για τον Μπάμπη που τα ίχνη του χάθηκαν στις 4 Ιανουαρίου συμμετέχει ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

«Συναγερμός» κατά τη διάρκεια των ερευνών

Το μεσημέρι της Κυριακής (21/1) σήμανε συναγερμός καθώς ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που ερευνούσε από το πρωί συγκεκριμένο σημείο της λιμνοθάλασσας, φέρεται να μύρισε κάτι. Ο χειριστής του ενημέρωσε αμέσως τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής που βρισκόταν στο σημείο, ώστε να σηκώσει drone και να το ελέγξει.

Πρόκειται για ένα ρηχό σημείο της λιμνοθάλασσας, όπου όμως εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν από το πρωί, δεν μπορεί να γίνει επιτόπιος έλεγχος. Μόλις πέσουν οι άνεμοι, οι πυροσβέστες θα ερευνήσουν το σημείο αρχικά με το drone και εν συνεχεία με τη βοήθεια δύτη.

Πηγή: PELOP.GR

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ