Πήρε τεράστια νίκη στην μάχη για την παραμονή ο Ερμής Ζωνιανών 0-1 την Επισκοπή

Petite Perle 300×250

Ο Ερμής Ζωνιανών επικράτησε 0-1 της Επισκοπής στο ντέρμπι Ρεθύμνου και πήρε νέα βαθιά ανάσα στο κυνήγι της σωτηρίας.

Με γκολ του Οσβάλντο Αργκουέλο στο 83ο λεπτό, ο Ερμής Ζωνιανών έκαμψε την αντίσταση της Επισκοπής την οποία και νίκησε στο ΔΑΚ Γάλλου για την 19η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μία τεράστια ευκαιρία για τον Ερμή Ζωνιανών. Ένα λεπτό μετά την επανέναρξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 12′ ο Λίτσκας βρέθηκε απέναντι στον Ψαρρά, όμως ο γκολκίπερ της Επισκοπής έσωσε με τα πόδια. Στο 17ο λεπτό ήρθε η πρώτη απειλή από την πλευρά των γηπεδούχων, με τον Κοναγκάγια να πατά περιοχή και με σουτ να στέλνει τη μπάλα στην εστία, όμως ο Δερμιτζάκης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.

Ο Ιάπωνας μέσος της Επισκοπής δοκίμασε το πόδι του και στο 30′ από μακρινή απόσταση, χωρίς ωστόσο να έχει ευτυχή κατάληξη η προσπάθεια του.

Στην συνέχεια ήταν σειρά του Κάμερον να απειλήσει, όταν στο 34′ είδε τη μπάλα να του έρχεται και χωρίς να το σκεφτεί, εκτέλεσε με τη μία, με τον Δερμιτζάκη να αντιμετωπίζει σωστά τη φάση και να μπλοκάρει σταθερά.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου, ήρθε στο 38′ με τον Κοναγκάγια έπειτα από ταχύτατη αντεπίθεση της Επισκοπής να βγαίνει απέναντι στον Δερμιτζάκη, όμως ο Μπαμπουλάκης με σωτήριο τάκλιν ανέκοψε την πορεία της μπάλας προς την εστία, η οποία έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Λιγοστές έως ελάχιστες οι ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, με τον Κάμερον κυρίως από πλευράς Επισκοπής να προσπαθεί την ομάδα του στη νίκη, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 71ο λεπτό ο Άγγλος επιθετικός πάτησε περιοχή, βρέθηκε απέναντι στον Δερμιτζάκη, όμως με τάκλιν αυτοθυσίας ο Σαρρής επενέβη και έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Στο 81′ ο Κάμερον έφτασε πιο κοντά από ποτέ σε ένα τέρμα, όμως η προσπάθεια του κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δερμιτζάκη.

Μία ευκαιρία ωστόσο αρκούσε και περίσσευε για τον Ερμή Ζωνιανών, καθώς μετά από σέντρα του Γεμιστού ο Αργκουέλο στο 83′  με καρφωτή κεφαλιά έδωσε τεράστια νίκη στην ομάδα του!

Επισκοπή: Ψαράς, Χάϊδος, Συμεωνίδης, Μεργέμογλου, Μέτα (65′ Λέκα), Κοναγκάγια, Κουκούλης (55′ Τσαμπουράκης), Δημητρακούδης, Πάτας, Κεφαλάς, Κάμερον

Ερμής Ζωνιανών: Δερμιτζάκης, Γεμιστός, Σαρρής, Άπιελ, Μπαμπουλάκης, Παππάς, Λίτσκας, Κεφαλούκος, Κωστάκης, Ζερβός, Περρέιρα

 

 

πηγή: www.primesport.gr

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ