Χανιά: Καταγγελία 30χρονης που της επιτέθηκε άγνωστος με βελόνα

Petite Perle 300×250

Οι Αρχές ερευνούν μία πολύ σοβαρή καταγγελία μίας 30χρονης στα Χανιά για επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο άντρα και μάλιστα με βελόνα, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr η γυναίκα καταγγέλλει ότι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου έπεσε θύμα επίθεσης από άγνωστο άνδρα στην οδό Ιωνίας.

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά:«Ήταν μεσημέρι στην οδό Ιωνίας. Εγώ πήγαινα σε μια φίλη μου και ξαφνικά ένιωσα κάτι στο χέρι μου, σαν τσίμπημα από βελόνα, ένας άνδρας που ήταν πίσω από εμένα, με ακούμπησε στο χέρι. Πόνεσα και ζαλίστηκα ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο και ο άνδρας μου, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόριο ».

Σε βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, φαίνεται πως ο άνδρας κινείται πίσω της, βάζει το χέρι στην τσέπη του και περνάει από δίπλα της. Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να κοντοστέκεται ενώ αυτός συνεχίζει την πορεία του.

Όπως είπε η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για εξετάσεις, λέγοντας πως από δω και στο εξής θα πρέπει συνεχώς να ελέγχεται, φοβούμενη για μελλοντικά προβλήματα υγείας.

«Έχω πονοκεφάλους. Κάθε εβδομάδα κάνω τεστ. Μου είπαν να κάνω και τις σχετικές εξετάσεις κάθε τρεις μήνες».

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε πως είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μένει μόνιμα στα Χανιά και θέλησε να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά της, προκειμένου να προστατευτούν κι άλλες γυναίκες:

Η 30χρονη μητέρα και ο σύζυγός της, αυτό που ζητούν με την δημοσιοποίηση του θέματος, να βρεθεί ο φερόμενος ως δράστης, προκειμένου να προστατευθεί το κοινωνικό σύνολο από ανάλογες επιθέσεις.

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ