Μαλεβίζι: Δεύτερη δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

Petite Perle 300×250

Η δεύτερη δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Μαλεβιζίου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 11.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου στην Τύλισο (προσβάσιμη σε Άτομα με Αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα). 

Το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ) είναι το στρατηγικό σχέδιο  των απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών  ώστε να δημιουργηθεί σε επίπεδο δήμου  ένα δίκτυο προσβάσιμων μετακινήσεων για όλους. 

 Στο πλαίσιο της  διαβούλευσης θα παρουσιαστούν οι βασικές προτάσεις του δήμου για αναβάθμιση/ επέκταση πεζοδρομίων, διαδρομές για προσθήκη οδηγού όδευσης τυφλών, θέσεις νέων ραμπών ΑμεΑ, θέσεις νέων διαβάσεων πεζών  καθώς και στοιχεία για την αναβάθμιση προσβασιμότητας κοινόχρηστων χώρων και δημόσιων/ δημοτικών κτιρίων.

Με το πέρας των παρουσιάσεων, φορείς και πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους μελετητές και να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για το ΣΑΠ του Δήμου Μαλεβιζίου.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ