Οι δηλώσεις του Πέπε Μελ μετά την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον Παναιτωλικό

Petite Perle 300×250

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέπε Μελ.

Για το πως εξηγεί την εικόνα του ΟΦΗ:

"Σήμερα οι παίκτες ήταν πιεσμένοι, ήταν υποχρεωτικό να κερδίσουμε. Αυτό το παιχνίδι είναι 180 λεπτά και τώρα είναι το ημίχρονο. Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό, πιστεύω πως είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο".

Για το αν υπάρχει εξήγηση για την εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο και τα γκολ που δέχεται λόγω του τρανζίσιον: "Είναι λάθος δικό μας, δεχτήκαμε δύο γκολ σε αντεπιθέσεις και το δεύτερο είναι τραγικό. Ήμασταν στην επίθεση, δεν τελείωσαμε την φάση και νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς και δεν κάναμε φάουλ για να σταματήσουμε την επίθεση".

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει η εικόνα του ΟΦΗ και να πάρει την πρόκριση: "Για μένα το πιο σημαντικό είναι να διορθωθούμε, να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε το δεύτερο ημίχρονο αφού κέρδισε σήμερα ο Παναιτωλικός, μπορούμε να κερδίσουμε και εμείς εκεί".

Για το ότι ο ΟΦΗ δεν σκοράρει και δεν δημιουργεί φάσεις: "Πρέπει να διορθωθούμε και στους δύο τομείς. Αν βάλουμε στην διαδικασία διαφορετικούς παίκτες πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, ο στόχος είναι ίδιος. Να σκοράρουμε για να προκριθούμε".

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ