Kρήτη: Έκρηξη σε αυτοκίνητο αστυνομικού – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Petite Perle 300×250

Μεγάλη έρευνα των αστυνομικών αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά την έκρηξη σε αυτοκίνητο αστυνομικού αργά χθες το βράδυ στην περιοχή της Νέας Χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, στο συμβάν φέρεται να εμπλέκονται 3 δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο χρώματος ασημί και περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης σταμάτησαν λίγο παρακάτω από το σπίτι του αστυνομικού.

Ο ένας από τους επιβάτες του οχήματος πήγε στην πυλωτή, άναψε το φυτίλι σε ένα αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με δυναμίτιδα, το πέταξε κάτω από το μπλε αυτοκίνητο του αστυνομικού, επιβιβάστηκε γρήγορα στο όχημα που τον περιμέναν οι συνεργοί του και έφυγαν προς άγνωστη κατευθυνση.

Η έκρηξη προκάλεσαι τεράστια αναστάτωση στην περιοχή, ενώ στην ίδια διώροφη κατοικία, εκτός από Αστυνομικό, μένουν και οι γονείς του.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλέξει στοιχεία από τον χώρο, καθώς επίσης και το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr θα γίνει και εξονυχιστικός έλεγχος στο αυτοκίνητο για αποτυπώματα.

Ο αστυνομικός υπηρετεί στην Άμεση Δράση, έχει άψογο προφίλ και επαίνους, ενώ και ο πατέρας του είναι συνταξιούχος αξιωματικός.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη κάνει προσαγωγές από τα ξημερώματα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ίσως πρόκειται για εκδίκηση προς τον αστυνομικό για μια σύλληψη που είχε κάνει στο παρελθόν.

flashnews.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ