Aλλαγές και αναβαθμίσεις φέρνει στο Δήμο Μαλεβιζίου η κατάργηση του ΔΟΚΑΠΠΑΜ – Αποφάσεις για μετακινήσεις υπαλλήλων

Η επίσημη απόφαση- Που μετακινούνται η Γενική Διευθύντρια και οι υπάλληλοι του καταργηθέντος ΔΟΚΑΠΠΑΜ

Petite Perle 300×250

Αναβαθμισμένο ρόλο αποκτά ο Γιώργος Παναγιωτάκης μετά την κατάργηση του ΝΠΔΔ ΔΟΚΑΠΠΑΜ, όπως ήδη έχει γράψει η Φωνή του Μαλεβιζίου.
Η επίσημη απόφαση που τοποθετεί στη θέση του προϊσταμένου του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, τον κ. Παναγιωτάκη, στον Δήμο Μαλεβιζίου,  αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Η απόφαση της τοποθέτησής του ισχύει μέχρι την επιλογή προϊσταμένων τμημάτων από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Ηρακλείου.
Ταυτόχρονα με αυτή την υπόθεση αναρτήθηκε και το νέο οργανόγραμμα της νέας υπηρεσίας.
Στην απόφαση αναφέρεται ότι η τοποθέτησή των υπαλλήλων του καταργούμενου ΝΠΔΔ ΔΟΚΑΠΠΑΜ έγινε λαμβάνοντας υπόψη και τα επιμέρους αντικείμενα των αρμοδιοτήτων, έτσι ώστε ομοειδή αντικείμενα να απονεμηθούν σε αντίστοιχες υπηρεσίες του δήμου στο Αυτοτελές τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, στη Δ/νση Οικονομικού, στη Δ/νση Διοικητικού και στη Δ/νση τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Πρασίνου αντίστοιχα.
Σύμφωνα με την απόφαση η μέχρι πρότινος Διευθύντρια του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, Μαρία Τρούλη τοποθετείται στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Γαζίου με επιπλέον αρμοδιότητες διοικητικής υποστήριξης-λειτουργίας προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Δείτε την απόφαση για τον νέο προϊστάμενο εδώ.

Η απόφαση για όλους τους υπάλληλους που στελεχώνουν το νέο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού εδώ.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ