Άνοιγμα σε τρεις τουριστικές αγορές

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στα «Greek Tourism B2B Workshops» σε ΤΣΕΧΙΑ – ΚΟΥΒΕΪΤ – ΑΙΓΥΠΤΟ

Petite Perle 300×250

Άνοιγμα σε 3 νέες τουριστικές αγορές επιχειρεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου και καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τουριστικό τομέα να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή για να λάβουν μέρος στις προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις.
Πρόκειται για τα επιτυχημένα «Greek Tourism B2B Workshops» τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας με τη συμμετοχή και της Περιφέρειας Κρήτης, και στα οποία λαμβάνει μέρος τα τελευταία έξι χρόνια το Επιμελητήριο Ηρακλείου με δικό του περίπτερο, συνοδεύοντας τουριστικές επιχειρήσεις μέλη του.
Το πρώτο εξάμηνο του 2024 πρόκειται να συμμετάσχει στα ακόλουθα:
• Β2b Greek Tourism B2B Workshop, Τσεχία (Πράγα) 8-9 Φεβρουαρίου 2024
• Β2b Greek Tourism & Gastronomy B2B Workshop, Κουβέιτ 15-16 Απριλίου 2024
• Β2b Greek Tourism & Gastronomy B2B Workshop, Αίγυπτος (η πόλη θα ανακοινωθεί) 23-24 Απριλίου 2024.

Η επιλογή των παραπάνω αγορών έγινε βάσει προτάσεων των τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι επιθυμούν συνεργασίες με τις συγκεκριμένες περιοχές, καθώς θεωρούνται σημαντικοί τουριστικοί προορισμοί, με απ΄ ευθείας πτήσεις από και προς το Ηράκλειο.
Στα Greek Tourism B2B Workshops λαμβάνουν μέρος 70-80 τουριστικοί πράκτορες από την κάθε αγορά με στόχο την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων – συμφωνιών με τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας, σε οργανωμένες Β2Β συναντήσεις να τεθούν οι βάσεις για μια εποικοδομητική μεταξύ τους συνεργασία.
Το Επιμελητήριο επιδοτεί μέρος των εξόδων συμμετοχής των επιχειρήσεων- μελών του, οι εκπρόσωποι των οποίων θα πρέπει δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή ως ακολούθως:
• έως την Τετάρτη 31/01/2024 για Πράγα και
• έως το Σάββατο 30/3/2024 για Κουβέιτ και Αίγυπτο,
συμπληρώνοντας ηλεκτρονική αίτηση στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου:
https://www.ebeh.gr/draseis-exostrefeias-epimelitirioy-irakleioy
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, υπεύθυνη : κα Λένα Στεφανουδάκη,τηλ: 2810 247034, email: [email protected].

Τουρισμός - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ