"Άστραψε" χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων στο Γάζι που ήταν μεγάλος βραχνάς για τους κατοίκους

Petite Perle 300×250

Η απερίγραπτη κατάσταση που επικρατούσε σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων που αρχικά είχε μισθώσει η δημοτική αρχή για τα ογκώδη και μπάζα αλλά στη συνέχεια σταμάτησε η λειτουργία του  χωρίς όμως να έχει γίνει πλήρη αποκατάσταση του χώρου, καθώς συνέχισε να χρησιμοποιείται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εξομαλύνθηκε.
Πρόκειται για τη μάντρα στο δρόμο προς Κρουσώνα, που είχε έρθει στη δημοσιότητα πολλές φορές εξαιτίας των καταγγελιών των κατοίκων που ζητούσαν επειγόντως να βρεθεί μια λύση.
Από τα πρώτα πράγματα που αποφάσισε να κάνει ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Μανώλης Βίστης ήταν να δώσει προτεραιότητα  σε αυτό το πρόβλημα.
Το τεράστιο μέγεθος του προβλήματος αποτυπώνεται στο φορτηγά που χρειάστηκε να μεταφέρουν τον όγκο μπαζών και ογκωδών αντικειμένων που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκαν 36 φορτηγά και το δύσκολο έργο ενίσχυσε και η Περιφέρεια Κρήτης που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του κ. Βίστη, αλλά και ανάδοχος που εκτελεί έργο στην ευρύτερη περιοχή και βοήθησε και αυτός με τη σειρά του αφού πρόσφερε μηχανήματα.

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ