Είχαν έτοιμη για πώληση στο Ηράκλειο 900 γραμμάρια κοκαΐνης – Δύο συλλήψεις

Petite Perle 300×250

Συνελήφθησαν  χθες  στο Ηράκλειο  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων ότι οι δύο αλλοδαποί διακινούν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν οι αλλοδαποί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου κατά το χρόνο που μετέβαιναν σε υπαίθριο χώρο τον οποίο χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνα  που ακολούθησε στον υπαίθριο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 897,3 γραμμάρια κοκαΐνης.  

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί και πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ίδιους και έρευνες στις οικίες τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

 

  • Το χρηματικό ποσό των 1.115 ευρώ,
  • Το χρηματικό ποσό των 950 ρουβλίων (Ρωσίας),
  • 2 ζυγαριές ακριβείας,
  • Πλήθος νάιλον ειδικών αεροστεγώς συσκευασιών,
  • Μία ηλεκτρική συσκευή για τη δημιουργία αεροστεγών συσκευασιών,
  • 6 κινητά τηλέφωνα

 

Επίσης κατασχέθηκαν δύο οχήματα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. 

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου..

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ