Μεσολόγγι: Καταγγελία σε βάρος του κρεοπώλη για κακοποίηση ζώων

Petite Perle 300×250

Ανοίγουν στόματα στο Μεσολόγγι για τον κρεοπώλη που συνελήφθη με φόντο τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο 50χρονος επιμένει πως είναι αθώος ωστόσο την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του και τη συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Σόμπολου, μέλος φιλοζωικής του Μεσολογγίου, είπε στο Mega ότι είχαν γίνει σε βάρος του κρεοπώλη καταγγελίες για κακοποίηση ζώων.

Όπως είπε η ίδια, στο παρελθόν έγινε καταγγελία ότι ο 50χρονος είχε στο σπίτι του δύο σκυλιά σε άθλια κατάσταση.

«Πήγαμε να δούμε τι γίνεται. Έβγαλε ο εθελοντής φωτογραφίες. Ήταν δύο κυνηγόσκυλα μέσα σε κλουβιά, δεμένα, χωρίς νερό και χωρίς φαγητό σε άθλιες συνθήκες. Αυτό έγινε στις 12 Ιουνίου του 2023.», είπε στην εκπομπή Live News η Ελένη Σόμπολου.

«Βρήκα το τηλέφωνο και του είπα πως υπάρχει καταγγελία για τα ζώα. Μου είπε "ζώα είναι, έτσι πρέπει να είναι, σε αυτές τις συνθήκες'' και μου έκλεισε το τηλέφωνο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Στείλαμε την αστυνομία και έκανε απλώς έναν έλεγχο. Δεν έλεγξε ούτε τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων ούτε τίποτα», πρόσθεσε.

Μεσολόγγι: «Με κοιτούσε άγρια»

«Μετά από 2-3 μέρες περιμέναμε μήπως αλλάξει κάτι ή όχι. Πήγα την επόμενη μέρα στο κρεοπωλείο και με ρώτησε ποια είμαι ενώ με κοιτούσε άγρια. Μου είπε πως τα ζώα είναι ζώα», συμπλήρωσε η Ελένη Σόμπολου.

«Κρατούσε τον μπαλτά και συνέχιζε να κοπανάει το κρέας. Δεν μου έδινε σημασία. Τον ρώτησα τι θα κάνουμε με τα ζώα και μου είπε πως τίποτα δεν θα έκανε. Ήθελε να με φοβίσει με τον μπαλτά. Ήταν πολύ νευρικός», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Επιπλέον, η ίδια είπε πως έχει ακουστεί στο Μεσολόγγι ότι ο κρεοπώλης «σκότωνε τα γέρικα σκυλιά όταν κάποιος του το ζητούσε», χωρίς ωστόσο να έχει γίνει επίσημη καταγγελία, αλλά ερευνάται.

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ