Μεσολόγγι: Σήμερα η κηδεία του Μπάμπη που δολοφονήθηκε δίπλα σε βάλτο

Petite Perle 300×250

Σήμερα, Σάββατο (27/1), το μεσημέρι αναμένεται η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος έπεσε νεκρός σε βαλτώδη περιοχή του Μεσολογγίου το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Οι δικοί του, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Mega, είναι οργισμένοι και απαιτούν να μάθουν γιατί δολοφονήθηκε ο νεαρός.

Ο 50χρονος συλληφθείς, που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, παραμένει σιωπηλός και αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Κρατείται στην τρίτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και προαυλίζεται μόνος του καθώς υπάρχουν φόβοι πως θα πέσει θύμα επίθεσης. Συγκρατούμενός του, ένας βαρυποινίτης, ενημέρωσε προ ημερών τις Αρχές πως ο 50χρονος είχε εκφράσει σκέψεις να κάνει κακό στον εαυτό του.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί το όπλο του 31χρονου, από το οποίο μπορεί να δέχθηκε και τα μοιραία πυρά, αλλά και αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του άνδρα για να ξεκαθαριστεί, πλήρως, το πώς τον σκότωσαν.

Η προσπάθεια για τον εντοπισμό του όπλου κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη καθώς η περιοχή που εκτείνεται η έρευνα είναι αρκετά μεγάλη.

Η οικογένεια του θύματος, ωστόσο, φαίνεται έτοιμη να καταθέσει νέο αίτημα στην ομάδα που διέθεσε τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, που βρήκαν τον Μπάμπη, για νέα συμμετοχή στην έρευνα. Η ομάδα έχει στη διάθεσή της ειδικά μηχανήματα που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της καραμπίνας.

Κατά το ίδιο μέσο, γίνεται ξεχωριστή έρευνα ως προς το τετράδιο όπου ο Μπάμπης σημείωνε τα χρήματα που δάνειζε. Τα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται έχουν εξεταστεί αλλά, προς το παρόν, δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο.

Φαίνεται ότι πληροφορίες που είχαν διακινηθεί περί μεγάλων ποσών – πλην της περίπτωσης του κρεοπώλη – φαίνεται ότι διαψεύδονται.

Επίσης, αναμένονται τα αποτελέσματα από τη βαλλιστική εξέταση στις δύο καραμπίνες που κατασχέθηκαν από τον κρεοπώλη για να φανεί εάν συνδέονται, κάπως, με το έγκλημα.

Να σημειωθεί, τέλος, πως οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους και βίντεο από μία μέρα πριν από τη δολοφονία του Μπάμπη, που δείχνει τον 50χρονο να κινείται σε κοντινή περιοχή με εκείνη όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 31χρονος.

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ