Το Άλογο κρατά μόνο την νίκη 2-0 επί του μαχητικού ΠΟΗ

Petite Perle 300×250

Το Άλογο Μαλεβιζίου φιλοξενεί τον ΠΟΗ στο γήπεδο της Τυλίσου στην Α2 ΕΠΣΗ -1Ο ΟΜΙΛΟ για την 14η αγωνιστική.

Σε έναν αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας το Άλογο νίκησε με 2-0 τον ΠΟΗ που άξιζε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν πολύ κακό με το Άλογο Μαλεβιζίου να δίνει συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις του χωρίς δημιουργία γεγονός που δεν μπόρεσε να γίνει απειλιτικό στην περιοχή του ΠΟΗ.

Από την άλλη πλευρά ο φιλοξενούμενος δεν κινδύνεψε ως τώρα στα μετόπισθεν και παράλληλα προσπάθησε να βρει ένα γκολ με καλά δομημένες επιθέσεις και αν οι παίκτες του ήταν προσεκτικοί στην τελική πάσα θα είχε σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τον ΠΟΗ σε μια αντεπίοθεση στο 63' να απειλεί να σκοράρει αλλά ο τερματοφύλακας του Αλόγου Ζερβός έκανε φάουλ έξω από την περιοχή δεχόμενος την κίτρινη κάτρα κράτησε το μηδέν για την άμυνα του.

Το Άλογο στο 77' στην πρώτη δική του φάση κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού και εκτέλεσε εύστοχα ο Πατεράκης για το 1-0.

Στο 83' ο Ανδρουλάκης εκμεταλεύτηκε άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα Τσαλαπατάνη και έγραψε το τελικό 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Άλογο Μαλεβιζίου:Ζερβός,Γκούφας,Παρασύρης,Ζερβάκης,Σερλιδάκης,Δίπλας,Κάββαλος,Πυτικάκης,Σαμόλης,Βραχασωτάκης,Γκιαουράκης

ΠΟΗ: Τσαλαπατάνης,Βασιλάκης,Μυζίρι,Τζιρίτας,Λυρακάκης,Σελαμάι,Τιγγίρης,Τσαγκαράκης,Φουντουλάκης,Χαιντίνι,Χότζα

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ