Αλλάζει προπονητή η Κηφισιά πριν το ματς με τον ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν αποτελεί παρελθόν από την τεχnική ηγεσία της Κηφισιάς και στην ομάδα των Βορείων Προαστίων αναζητούν τον διάδοχο του.

Ο 47χρονος τεχνικός είχε αναλάβει την ομάδα της Κηφισιάς τον περασμένο Δεκέμβριο, ως αντικαταστάτης του Γιάννη Αναστασίου, αλλά δεν κατάφερε στο σύντομο πέρασμα του να δώσει πράγματα στο σύλλογο και να τον βοηθήσει να ανακάμψει.

Σε αυτόν τον ενάμιση μήνα και σε έξι παιχνίδια που καθοδήγησε την ομάδα μέτρησε μια νίκη, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες με την Κηφισιά να μην μπορεί να ξεφύγει από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Σήμερα (29/1) πήγε στην προπόνηση και χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς ενώ η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν.

Στο διάστημα που βρέθηκε στον σύλλογο, ο Ντέιβιντ Νίλσεν δούλεψε σκληρά και με αποφασιστικότητα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για την πορεία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός και το ήθος του Ντέιβιντ Νίλσεν δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο κι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίζουν το διάστημα που βρέθηκε στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Φαβορί ο Μπράτσος

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τον διάδοχο του Νίλσεν, με τον Κώστα Μπράτσο να αποτελεί την επικρατέστερη λύση. Ο Έλληνας τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο του Βόλου, ωστόσο τον περασμένο Νοέμβριο αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλίας. Συνολικά μέτρησε 22 νίκες, 19 ισοπαλίες και 35 ήττες.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ