"Χρυσή" ξανά η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ζίου-Ζίτσου Τόνια Καλλιγιαννάκη (Φωτογραφίες & βίντεο)

Κατέκτησε δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα χάλκινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Αθήνα

Petite Perle 300×250

Άλλη μια Κρουσανιώτισα η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Τόνια Καλλιγιαννάκη ανέβηκε ξανά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου – Ζίτσου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα!
Η νεαρή και πολλά υποσχόμενη αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών «Φιλόνικος» συνεχίζει και φέτος την επιτυχημένη της πορεία! Έχει εξάλλου πετύχει σε κάθε αθλητική διοργάνωση να αυξάνει τον αριθμό των μεταλλίων που κατακτά. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εκτός από το χρυσό στην κατηγορία NS, η Τόνια Καλλιγιαννάκη κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία FS.


Μετά από το Παγκόσμια στο Καζακστάν το καλοκαίρι, ήρθε τώρα και η πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου -16 κ -18. Η 16χρονη Τόνια επιστρέφει με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο και βάζει πλέον πλώρη για το Πανευρωπαϊκό που θα γίνει στην Ρουμανία στις 4-7 Απριλίου αλλά και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Ηράκλειο στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια .

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών «Φιλόνικος» κατέβηκε με 13 αθλητές σε ένα από τα μεγαλύτερα Πανελλήνια Πρωτάθληματα Ζίου-Ζίτσου, όπου αγωνίστηκαν στο Fighting k Newaza System, με μόνο 2 ηλικιακές κατηγορίες -16 και -18, σε μία δυνατή και ιδιαίτερα ανταγωνιστική διοργάνωση.
Όπως δήλωσε στην Φωνή του Μαλεβιζίου ο προπονητής του Συλλόγου Αλέξης Ζαϊμάκης ήταν ένα απαιτητικό και πολύ δύσκολό πρωτάθλημα αλλά οι αθλητές του κατάφεραν να σταθούν ψηλά και σε αυτήν την διοργάνωση. Εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τις επιτυχίες των αθλητών του αλλά και με την αγωνιστική παρουσία όλης της αποστολής. Συνολικά ο Σύλλογος κατέκτησε 11 μετάλλια εκ των οποίων 4 χρυσά, 3 ασημένια και 4 χάλκινα.
Χρυσά μετάλλια εκτός από την Τόνια κατέκτησαν και οι Μανόλης Πνευματικάκης στις κατηγορίες FS& NS, και ο Παναγιώτης Κοκοτάκης. Η Κατερίνα Βερυκοκίδη κατέκτησε το ασημένιο στην κατηγορία NS και το χάλκινο στην κατηγορία FS, η Χρύσα Χατζηδάκη ασημένιο στην FS και χάλκινο στην NS και η Μαρία Στηβακτάκη δύο ασημένια στις κατηγορίες FS & NS.
Επίσης αγωνίστηκαν: οι Ντιντάκης Γεώργιος, Ζαιμάκης Ιωάννης, Φανουράκης Μανόλης, Βερυκοκίδη Χρυσάνθη, Χριστοδουλάκη Ειρήνη, Σκορδαλός Δημήτρης και Μανετάκη Μαρία.

«Μετά από νίκες και ήττες, μπορεί να μην κατάφεραν να βγουν στο βάθρο όμως απέκτησαν εφόδια και μια πολύ μεγάλη εμπειρία για τους επόμενους αγώνες….Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!! Θέλω να ευχαριστήσω τις δίδυμες αδερφές Ριζάκη Μαρία και Βάσω, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά κ τους γονείς που είναι πάντα δίπλα σε εμάς και στα παιδιά τους και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια! Πολλά Συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου για την άψογη διοργάνωση του πολύ υψηλά σε επίπεδο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος», δήλωσε ο προπονητής Αλέξης Ζαϊμάκης.

Οι φωτογραφίες είναι από το προφίλ του προπονητή στην σελίδα του στο Facebook. Το βίντεο μας παραχώρησε ο πατέρας της αθλήτριας Γεώργιος Καλλιγιαννάκης.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ