Μεσολόγγι: Στο φως νέες μαρτυρίες για τον κρεοπώλη «Θα σε θάψω χωρίς παπά»

Petite Perle 300×250

ην ώρα που οι αστυνομικές Αρχές ψάχνουν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι, για την οποία προφυλακίστηκε ένας 50χρονος κρεοπώλης, άνθρωποι του φιλικού του περιβάλλοντος αποκαλύπτουν τα όσα έλεγε στον ύπνο του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Mega, σε μία νέα μαρτυρία για τον 50χρονο στο Μεσολόγγι αναφέρεται πως, όταν παραμιλούσε στον ύπνο του, είχε πει πως «θα σε θάψω χωρίς παπά», φράση που διασταυρώνεται με όσα έλεγε όσο ήταν προφυλακισμένος στην Ασφάλεια της περιοχής.

«Μού έκανε εντύπωση η στάση του όταν ήρθε στο σπίτι μου, ήταν ψυχρός και παγωμένος εκείνο το βράδυ, σαν να μην τον νοιάζει καθόλου. Ο κρεοπώλης συνήθιζε να παραμιλάει στον ύπνο του. Πριν από 15 ημέρες τον άκουσα να λέει: Θα σε θάψω χωρίς παπά» είπε άνθρωπος στη μαρτυρία του για το Μεσολόγγι.

Μεσολόγγι: Τι αναφέρει μάρτυρας για τον κρεοπώλη

«Όταν ο κρεοπώλης έφτασε στο σπίτι μου, εγώ και η οικογένειά μου δεν του είπαμε τίποτα για την αστυνομία. Ρωτήσαμε τι έγινε με τον Μπάμπη και μάς είπε ότι ο Μπάμπης του ζήτησε να τον παέι στο ΤΕΙ, τον πήγε και έφυγε και μάλιστα μας: «Τι ήθελα και τον πήγα; Τώρα θα βρω και τον μπελά μου» είπε αρχικά ο φίλος του 50χρονου.

«Εμένα δεν μου άρεσε η στάση του, δεν είχε ούτε αγωνία, ούτε ανησυχία. Όταν του μιλούσα για την εξαφάνιση του Μπάμπη προσπαθούσε να αλλάξει την κουβέντα. Αργότερα μου είπε ότι θα πάει και εκείνος να βοηθήσει στις έρευνες» συνέχισε σε ό,τι αφορά τη στάση του κρεοπώλη.

«Ήταν πολύ παράλογη η συμπεριφορά του. Ήταν πολύ ψύχραιμος εκείνη τη μέρα. Δεν τον είχα συνηθίσει έτσι, ήταν συναισθηματικός γενικά. Είχα δει τον κρεοπώλη τα Χριστούγεννα και είχε αρκετά λεφτά πάνω του, είχε έναν πάγκο μετρητά» πρόσθεσε.

Δεν είχε οικονομικό πρόβλημα ο κρεοπώλης, κερνούσε και καφέ. Ήμουν στο χωριό από το πρωί. Είχα πάει εκεί από την προηγούμενη ημέρα με τη γυναίκα μου για τα Χριστούγεννα. Μας είπε και εμάς ψέματα, δεν περιμέναμε να μας πει τόσα ψέματα» διευκρίνισε σχετικά με το εάν τα χρήματα ήταν το κίνητρο της δολοφονίας στο Μεσολόγγι.

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ