Με κέφι και χορό η κοπή της πίτας του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ηρακλείου (φωτογραφίες – βίντεο)

Petite Perle 300×250

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ηρακλείου "Αρετούσα".

Η επιτυχία της εκδήλωσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς τον φιλόξενο χώρο του καφέ -ρεστωράν ΕΝVY  κατέκλυσαν τα μέλη του συλλόγου αλλά και πολλοί επώνυμοι που τίμησαν με την παρουσία τους τις Σοροπτιμίστριες, ένα Όμιλο δραστήριο και δημιουργικό που χρόνια τώρα αφήνει με τις δράσεις του το ποιοτικό του στίγμα στην κοινωνία του Ηρακλείου.

Η πρόεδρος του Ομίλου Μαρία Πιτσικάκη σύστησε στο κοινό τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ,καλωσόρισε τους καλεσμένους και ευχήθηκε σε όλους για την νέα χρονιά ενώ έκανε σύντομη αναφορά στους σκοπούς και τους στόχους του Ομίλου. Συνοπτικά αναφέρθηκε στην ιστορία του Σοροπτιστικού Ομίλου  και τις δράσεις που προγραμματίζονται στο Ηράκλειο το επόμενο διάστημα.

Ακολούθως έγινε η τελετή εισδοχής στο Σοροπτιμιστικό Όμιλο δύο νέων μελών της μαέστρου της Δημοτικής Χορωδίας Μαλεβιζίου Εύας Κουτσογιαννάκη Πιτσικάκη και της γνωστής από την σημαντική της δράση στον εθελοντισμό ιδιαίτερα στον τομέα στήριξης γυναικών με καρκίνο Γεωργίας Φραγκιαδάκη.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσιο γεύμα, πολύ κέφι και χορό με την μουσική και το τραγούδι  του Γιώργου Νικολουδάκη.

 

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου «ΑΡΕΤΟΥΣΑ» ιδρύθηκε το 1990 από μια ομάδα δραστήριων και καταξιωμένων γυναικών, οι οποίες ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προσφορά κοινωνικού έργου στην τοπική κοινωνία.

Είναι ένας από τους 30 Ομίλους που συνθέτουν τη Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδος, η οποία ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και το Διεθνή Σοροπτιμισμό.

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου, κατά την πολύχρονη παρουσία του στα κοινά της πόλης, έχει να επιδείξει μια αξιόλογη δράση στους  διάφορους τομείς του Σοροπτιμισμού.

 

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ