Στ. Αρναουτάκης: «Ενισχύουμε το νοσοκομείο Χανίων με σύγχρονα μηχανήματα. Το Υπουργείο Υγείας να στηρίξει τα νοσοκομεία μας με προσωπικό»(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Petite Perle 300×250

Το νοσοκομείο Χανίων επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή και ξεναγήθηκαν από τον Διοικητή του ιδρύματος Γιώργο Μπέα στον ψηφιακό στεφανιογράφο και τη νέα Γάμα κάμερα, μηχανήματα που αναβαθμίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο νοσοκομείο Χανίων και συνδράμουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν για σημαντικά ιατρικά ζητήματα όπως η εμφύτευση βηματοδότη.

Ο σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που έχει διατεθεί από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Κρήτης για το Νοσοκομείο Χανίων είναι συνολικού κόστους 3,5 εκ. ευρώ και συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση της λειτουργίας τμημάτων αιχμής του νοσοκομείου.

«Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση της Περιφέρειας για ένα σημαντικό έργο που γίνεται εδώ στο Νοσοκομείο Χανίων και το οποίο ενισχύουμε με νέα, σύγχρονα μηχανήματα ύψους 3,5 εκ. ευρώ με τη συνεργασία και τη συνέργεια του Αντιπεριφερειάρχη, των τεχνικών υπηρεσιών και όλων των στελεχών Περιφέρειας και του νοσοκομείου», δήλωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης, εκφράζοντας ευχαριστίες «για τη διοίκηση αλλά και το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, γιατί είναι πολύτιμη η συμβολή τους».

Ο Περιφερειάρχης για άλλη μια φορά ζήτησε από το Υπουργείο Υγείας «να έρθει προσωπικό στα νοσοκομεία μας γιατί χρειάζονται γιατρούς και νοσηλευτές», ενώ δεσμεύθηκε και για την ικανοποίηση νέου αιτήματος για πρόσθετο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο Χανίων.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και την Περιφέρεια Κρήτης για τη συνεργασία και το τελικό αποτέλεσμα που αναβαθμίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στις προμήθειες ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που έγιναν με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης (χειρουργικά τραπέζια, μηχανήματα αιμοκάθαρσης κ.α.).

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων τόνισε πως «η προμήθεια αυτή που ολοκληρώνεται σήμερα μας κάνει περήφανους διότι αναβαθμίζει το επίπεδο υπηρεσιών υγείας στο νοσοκομείο Χανίων και εξυπηρετεί τους πολίτες μας. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το έργο που έχει επιτελέσει το Νοσοκομείο τόσο στην πανδημία όσο και τώρα στην τοπική κοινωνία».

 

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ