Γεύσεις του κόσμου με τα παιδιά του Κρουσώνα δοκίμασε η αντιδήμαρχος

Petite Perle 300×250

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αντιδήμαρχο Παιδείας  του Δήμου Μαλεβιζίου Μαρίνα Βογιατζή, που πριν από λίγες μέρες επισκέφθηκε το Γυμνάσιο του Κρουσώνα.

Όπως διαβάζουμε στο ιστολόγιο του σχολείου:

 Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου Μαρίνα Βογιατζή βρέθηκε σήμερα, 23/1/2024 στον Κρουσώνα, προκειμένου να επισκεφτεί το Γυμνάσιο και το Λύκειο και να συνομιλήσει με τις διευθύντριες κυρίες Άννα Μεσσαριτάκη και Χριστίνα Κατσά αντίστοιχα, για θέματα των σχολείων. Στο σχολείο επίσης βρέθηκαν ο κ. Αντρέας Παντερής, πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, το Τοπικό Συμβούλιο Κρουσώνα και εργολάβος.

Εκείνη την ώρα εξελισσόταν το Φεστιβάλ Πολυπολιτισμικής Κουζίνας. Η Αντιδήμαρχος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, μίλησε με τα παιδιά για τα φαγητά τους με προέλευση από διάφορες χώρες και έφαγε μαζί τους, δίνοντας μεγάλη χαρά στα παιδιά που μαγείρεψαν.

Βρέθηκε και στη Βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Κρουσώνα,, όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις μας, τη Λέσχη Ανάγνωσης του Γυμνασίου Κρουσώνα "Ο Κρουσώνας διαβάΖΕΙ διαφορετικά" και την εκστρατεία "Πήρα κι εγώ ένα βιβλίο", γνώρισε κι άλλα παιδιά μας και συνομίλησε μαζί τους. Την ευχαριστούμε πολύ για τη σημερινή παρουσία της στο σχολείο".

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ