Γεμάτο ευκαιρίες για νέους ποδοσφαιριστές το «1ο RETHYMNO FOOTBALL ACADEMIES TOURNAMENT»

Petite Perle 300×250

Το Ρέθυμνο, «Η πόλη των Γραμμάτων και των Τεχνών» κάνει άνοιγμα στο νέο «αίμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου και διοργανώνει το «1 ο RETHYMNO FOOTBALL ACADEMIES TOURNAMENT» το τριήμερο 23, 24 και 25 Μαρτίου 2024.

Τα σωματεία ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ και ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ, με την συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ και την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, οι τρεις αυτές ημέρες θα είναι αφιερωμένες αποκλειστικά στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο σε ένα μαγευτικό τόπο, όπου οι εμπειρίες θα τους μείνουν αξέχαστες.

Οι ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά

Το τουρνουά απευθύνεται στις ηλικιακές κατηγορίες αγοριών (θα μπορούν φυσικά να συμμετέχουν και κορίτσια) Κ10 (2014 και μικρότεροι), Κ12 (2012 και μικρότεροι), Κ14 (2010 και μικρότεροι), Κ16 (2008 και μικρότεροι) αγωνιστικού και μη αγωνιστικού (μαζικού). Επίσης θα συμμετάσχουν αποκλειστικά και κορίτσια στις κατηγορίες Κ13 (2011 και μικρότερα), Κ15 (2009 και μικρότερα) και επιπρόσθετα άλλη κατηγορία εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον και είναι εφικτό να δημιουργηθεί όμιλος αγωνιστικού και μη αγωνιστικού (μαζικού).

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης όπου θα διεξαχθεί ένα πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά ακαδημιών από όλη την Ελλάδα οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν εντελώς δωρεάν ιστορικά μνημεία της πόλης και του νομού όπως το Παγκόσμιο σύμβολο ελευθερίας και εθελοθυσίας, την
ιστορική Ιερά Μονή Αρκαδίου, το Ενετικό Κάστρο Φορτέτζας, το Υστερομινωικό Νεκροταφείο Αρμένων, άλλα και φυσικά να περπατήσουν στα γραφικά σοκάκια της παλιά πόλης του Ρεθύμνου, να απολαύσουν την 18 χιλιομέτρων παραλία και να ζήσουν γενικότερα την φιλοξενία των Ρεθυμνιωτών.

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών

Το τουρνουά θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα αφού το βράδυ του Σάββατο 23 Μαρτίου θα διεξαχθεί δωρεάν Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών από έμπειρους εισηγητές του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.

Επικοινωνία

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες λεπτομέρειες με τον υπεύθυνο αγωνιστικού της διοργάνωσης κ. Ναπολέοντα Σκουλούδη στο ΤΗΛ.: 6975 907754 ή στο EMAIL: [email protected].

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ