Συνάντηθηκε ο Δημάρχος Ηρακλείου με τον Πρέσβη της Διπλωματικής Αρχής της Παλαιστίνης στην Ελλάδα

Petite Perle 300×250

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Διπλωματικής Αρχής της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Yussef Dorkhom είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 2/2/24 στο γραφείο του στο κτήριο της οδού Ανδρόγεω, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός.

 

Στη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, ο Πρέσβης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την κατάσταση που επικρατεί στη Γάζα, τόνισε την ιστορική φιλία και τα κοινά σημεία που συνδέουν την Κρήτη με την Παλαιστίνη εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την ένθερμη υποστήριξη προς τον λαό της Παλαιστίνης, καθώς και την επιθυμία να ενδυναμωθούν οι σχέσεις αυτές. 

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός από την πλευρά του έκανε λόγο για μια ιδιαίτερη συγκινητική συνάντηση, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση στη Γάζα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα κοινά σημεία αλλά και τις ιστορικές σχέσεις που συνδέουν του δυο λαούς.

Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του Δημάρχου του Ηρακλείου και του Πρέσβη της Διπλωματικής Αρχής της Παλαιστίνης.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ