Κόψαμε την πίτα μας στη Φωνή του Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Μια όμορφη βραδιά είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε εγκαταλείποντας στιλό και πληκτρολόγια η Διεύθυνση, οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της έντυπης αλλά και της διαδικτυακής Φωνής του Μαλεβιζίου.

Το βράδυ της Παρασκευής σε δείπνο που παρέθεσε ο εκδότης Σταύρος Στρατάκης στην ταβέρνα Μούσες στην Αμμουδάρα, απολαύσαμε εκλεκτά εδέσματα και κόψαμε την πίτα μας.  Εκεί συνέβη το μαγικό που συμβαίνει σε ανθρώπους που γνωρίζονται χρόνια: ξαναγνωριστήκαμε κάτω από άλλες συνθήκες όπως κάνουμε πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις, για να επιστρέψουμε από σήμερα κιόλας στις επάλξεις της ενημέρωσης με ότι αυτό συνεπάγεται για την δύσκολη και γεμάτη καθημερινότητα μας.

Αλλά η βραδιά δεν τέλειωσε με την πίτα αφού η Διεύθυνση επεφύλασσε άλλη μια έκπληξη με διασκέδαση ως τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ηeaven στην Αμμουδάρα. Στο περιθώριο ανάμεσα σε φαγητό, κέφι, τραγούδι και χορό είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές, αλλά και να μιλήσουμε για τα  επαγγελματικά μας σχέδια και όσα έρχονται για την ενημέρωση των πολιτών του τόπου μας στην Φωνή του Μαλεβιζίου αλλά και τη fonimaleviziou.gr. Και του χρόνου!

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ