Οι διακοπές ρεύματος αύριο σε Ηράκλειο και Χανιά

Petite Perle 300×250

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στο Δήμο Ηρακλείου, στα Δειλινά στις οδούς Παύλου Μελά από την οδό Νίκης έως την οδό Στρυμώνος, Ολυμπιονικών από Λεβήνου μέχρι Νίκης και στις οδούς Εργοτέλους, Αρχιπελάγους, Στριμώνος, Πελοπονήσου.

Από 11:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στη Νέα Αλικαρνασσό, στην περιοχή του καταστήματος service Hyundai, στις οδούς Αγ. Γεωργίου, Ανδριανού, Θαλή και Λύξου.

Από 11:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου στη ΒΙΠΕΗ στην εκκλησία των Αγ. Πάντων και στην οδό Γ από την οδό Ι μέχρι την οδό Η. Επίσης στην οδό Η από την οδό Γ έως οδό Β, περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Κοπιδάκη, Βούλγαρη, Καμπιτάκη, Mega travel, Κουκάκη, Μπάκιντα, Χαρωνιτάκη, Περάκη, Ανυφαντάκη. Επίσης στις εγκαταστάσεις του νέου κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου και του Αστυνομικού Μεγάρου.

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Χανίων, στα Χανιά από αρχή οδού Ανδρέα Παπανδρέου έως και Στάδιο Χανίων.

Από 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Κισσάμου, στο Καστέλι στην περιοχή ΠΟλατάνου, Σχολείων και κεντρικής Εκκλησίας.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ