Πέρασε εύκολα από τα Μάλια με 1-4 ο ΠΑΟΚ τον ΠΑΝΟΜ

Petite Perle 300×250

Ο ΠΑΝΟΜ φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική στην Α1 ΕΠΣΗ.

Στο 12' ο Άκης Κουράκης με όμορφη ενέργεια έγραψε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 40' ο Μαρίνος Σεραφιμείδης έγραψε το 0-2 για την ομάδα του Κρουσώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και του έδωσε σαφές προβάδισμα για την νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τον Διαμαντάκη στο 49' να μειώσουν , με δυνατή εκτέλεση φάουλ ,το σκορ για τον ΠΑΝΟΜ.

Όμως οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το σκορ και μάλιστα στο 85΄με τον Σηφάκη που έγραψε το 1-3 τελείωσαν τις όποιες ελπίδες της ομάδας των Μαλίων για κάτι θετικό.

Το τελικό 1-4 έγραψε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Άκης Κουράκης μετά από φάση διαρκείας στην εστία του ΠΑΝΟΜ και κοντινό τελείωμα .

Άλλη μια νίκη για τον ΠΑΟΚ που επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση που βρίσκεται γεγονός που αφήνει ικανοποιημένο τον προπονητή του Βασίλη Πλεσίτη.

ΠΑΝΟΜ: Κανετάκης, Διαμαντάκης, Μαυρίδης, Τζανάκης, Κατσούλης, Κεφαλούκος, Νίκολι, Κεφαλούκος, Δ.Ξυλούρης, Ρούκα, Ξυλούρης Μαν.

ΠΑΟΚ: Κορνηλάκης, Μαυροειδής, Σηφάκης, Τσικανδυλάκης, Ανωγειανάκης, Σεραφειμίδης, Κουράκης, Σταυρακάκης, Στρατάκης, Λυδάκης, Ριζάκης

 

 

Ο ΠΑΟΚ παρά το γκολ που δέχθηκε, δεν αγχώθηκε, έχοντας την κατοχή, με τον ΠΑΝΟΜ να προσπαθεί με στημένες φάσεις να απειλήσει και «κλείδωσε» τη νίκη στο 85' με τον Σηφάκη, μετά από φάουλ του Ανωγειανάκη στο δεύτερο δοκάρι, ενώ ο Κουράκης στο 90', πήρε το… ριμπάουντ μετά από σουτ του Μανουσάκη στο δοκάρι, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ