Έκανε την ανατροπή ο ΟΦΑΜ 2-1 τον Πήγασο

Petite Perle 300×250

Ο Πήγασος φιλοξένησε τον ΟΦΑΜ για την 14η αγωνιστική στην Β1 ΕΠΣΗ.

 

Δυνατά μπήκε στο ματς ο Πήγασος και κατάφερε στην πρώτη φάση που δημιούργησε  στο 3ο λεπτό να αιφνιδιάσει τον ΟΦΑΜ και να προηγηθεί στο σκορ με 1-0 με τον Πότσι με κοντινό πλασέ .

Ο ΟΦΑΜ δεν πτοήθηκε και ανέβασε τις γραμμές του και έξι λεπτά εργότερα έφερε το ματς στα ίσα όταν μετά από κόρνερ ο Στιβακτάκης πήρε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έγραψε το 1-1.

Στο 15' ήρθε η ανατροπή για την ομάδα του Πέτρου Γιακουμάκη όταν ο Αναστασάκης πήρε την μπάλα από δεξιά πέρασε έναν αμυντικό και με όμορφο τελείωμα έγραψε το 2-1 .

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και κυρίως να έχουμε δυνατό παιχνίδι κέντρου με τον διαιτητή να δίνει κίτρινη κάρτα στον προπονητή του Πηγάσου για διαμαρτυρία σε μια φάση.

Στο 36' ο Πήγασος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε δυο περιπτώσεις μια με τον Ζαμπετάκη που πήρε την μπάλα από τον Πότσι όμως το ευθύβολο σουτ που επιχείρησε πέρασε κόρνερ μετά από κόντρα σε αμυντικό και στην επόμενη φάση στο 44' όταν μια κεφαλιά του Κετεόγλου μέσα από την περιοχή έδιωξε εντυπωσιακά ο Λιανάκης .

Το δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν δυνατά όμως στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός με τον ΟΦΑΜ να κρατάει την άμυνα τουως το τέλος χωρίς να αφήσει την εστία του να επηρεαστεί .

Από την άλλη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλευτούν τους χώρους όμως χωρίς αποτέλεσμα και έτσι έμεινε ως το τέλος το 2-1 για τον ΟΦΑΜ που ήταν δίκαιο βάση της εικόνας των δυο ομάδων.

Πήγασος:Τσαγκαράκης,Κατσουλάκης,Κουτεντάκης,Μανδελένης(70'Μαρκουλάκης),Μανουσάκης,Ξυλούρης(60'Μπουμπάκης),Σωμαράκης,Τσαγκαράκης(70'Καμπουράκης),Ζαμπετάκης,Κετεόγλου(65'Τριγώνης),Πότσι

ΟΦΑΜ: Λιανάκης,Γιαννόπουλος,Λιανάκης(70'Σφενδυλάκης),Μουλακάκης,Αλεξάκης(88' Μαυροφόρος),Κουρλετάκης,Λαδουκάκης(88'Σαλούστρος),Μπρής,Παππάς(88'Ρογδιανάκης),Αναστασάκης,Στιβακτάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ