Nέα ήττα της Τυλίσου 3-2 από την Μινωική

Petite Perle 300×250

Η Τύλισος υποδέχτηκε την Μινωική για την 19η αγωνιστική στην Α1 για έναν πολύ σημαντικό αγώνα και για τις δυο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία .

Μια ακόμα ήττα από ομάδα με τους ίδιους στόχους γνώρισε η Τύλισος στο γήπεδο της από την Μινωική με 3-2.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αποφασιστικά το ματς ζήτησαν το γκολ αλλά στο 2ο λεπτό ο Μανιούδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από κοντά όμως σούταρε άουτ.

Άλλη μια καλή ευκαιρία είχε η Τύλισος  στο 23΄αλλά ο Δημήτρης Κοζορώνης αστόχησε από καλή θέση.

Η Μινωική ανέβασε την απόδοση της μετά το 30' κα ιστο 40' εκμεταλεύτηκε την ευκαιρία που της δόθηκε και έκανε το 0-1 με τον Ρουμελιώτη βάζοντας ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην Τύλισο.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ρουμελιώτης χτύπησε με αγκωνιά τον Βρεττό που αποχώρησε επειδή χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα.

Την θέση του πήρε ο Ελευθεράκης που πέρασε φορ και γύρισε στο κέντρο ο Μανιούδης που είχε ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης.

 

 

Ωστόσο η Μινωική αντέδρασε άμεσα και στο 53 ο Καραντινάκης έγραψε το 1-2 αφού όμως προηγήθηκε φάουλ πάνω στον Κέσκο που δεν δόθηκε .

Στο 68 η Μινωική χτύπησε για τρίτη φορά με τον Ανδρεαδάκη να κάνει με πλασέ το 1-3 και να κλειδώνει το τρίποντο της ομάδας του.

Η Τύλισος προς στιγμήν έβγαλε αντίδραση ο Παπάζογλου έβαλε γκολ που ακυρώθηκε στο 78 κακώς σαν οφσάιντ, ωστόσο κατάφερε  στο 93 έγινε το 2-3 με κεφαλιά του Ελευθεράκη αλλά δεν είχε χρόνο για κάτι καλύτερο.

 

Τύλισος: Γκογκόσης,Βρεττός(31'Ελευθεράκης),Κέσκος(57'Μαματζάκης),Κοζορώνης,Παπάζογλου,Μανιούδης,Μάτσα,Μπουρδάκης,Πολυμερίδης,Ταβουλαρέας(46'Καναβάκης),Κοζορώνης Δ(79'Σταματάκης)

Μινωική: Νεόπουλος,Καραντινάκης,Χατζηδημητρίου(51'Χατζηδημητρίου),Ψαρράς,Ανδρεαδάκης,Καστελλιανάκης,Ρουμελιώτης,Στακάκης,Σταυρουλάκης(71' Τριαματάκης(82'Μπάλας),Κουρουγκιαβούρης,Περογραμβράκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ