ΟΦΗ-Κηφισιά 1-2: Τον εκτέλεσε δυο φορές ο Οζέγκοβιτς και τον υποχρέωσε σε ήττα με κακή εμφάνιση

Petite Perle 300×250

Ο Πέπε Μελ παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-3-3 για το παιχνίδι με την Κηφισιά: O Mπάουμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Λάρσον, Τοράρινσον, Βούρος, Μπρεσάν. Στην μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Γαγιέγος, Μεγιάδο, Ριέρα και στην επίθεση οι Τοράλ, Αποστολάκης, Ισέκα.

Ο ΟΦΗ δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο και έβλεπες μια ομάδα όπως η Κηφισιά να μπαίνει με το μαχαίρι στα δόντια και να πηγαίνει πρώτη σε όλες τις φάσεις ενώ ήταν προφανής η διάθεση της να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Απείλησε μέσα από δύο στατικές φάσεις και στο 9′ ήρθε το 0-1 όταν ο Μπαρμπόσα διέσχισε ολομόναχος το γήπεδο, ο Μπρεσάν τον ανέτρεψε με τον Μανούχο να δίνει το καθαρό πέναλτι και τον Οζέγκοβιτς που ευστόχησε να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του.

Και αντί να βγει αντίδραση από τους παίκτες του ΟΦΗ, αυτή που ήταν στην επίθεση ψάχνοντας το δεύτερο γκολ χτυπώντας στο transition και τις αντεπιθέσεις, ήταν η Κηφισιά που είχε τρεις τελικές ακόμα προς την εστία του Μπάουμαν.

Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές του Πέπε Μελ δίχως σχέδιο στο παιχνίδι τους, ένταση δεν μπορούσαν ν' απειλήσουν καθόλου την εστία του Αναγνωστόπουλου που δεν ακούμπησε την μπάλα σε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο έφυγε με τους παίκτες του ΟΦΗ να μην έχουν κάνει, όχι απλά ευκαιρία, αλλά ούτε σουτ προς την εστία του Αναγνωστόπουλου παρουσιάζοντας μια αποκρουστική εικόνα.

Με την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου και το πρώτο τέταρτο ο Μελ πέρασε στο παιχνίδι Μπάκιτς, Μπάκου, Φελίπε αλλάζοντας την διάταξη του ΟΦΗ σε 4-4-2 αλλά η εικόνα του δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο. Η Κηφισιά κρατούσε πολύ εύκολα το προβάδισμα, αφού ο ΟΦΗ συνέχιζε να μην είναι απειλητικός και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το 0-2 με τον Μένεντεζ να κάνει το γύρισμα και ο Οζέγκοβιτς σε κενή εστία να σκοράρει για την Κηφισιά.

Ο Μελ πήρε μεγαλύτερα ρίσκα, γυρίζοντας την διάταξη του ΟΦΗ σε 3-4-3 και στο 71′ ήρθε η μείωση του σκορ με τον Νέιρα να εκτελεί το κόρνερ και τον Αποστολάκη να μειώνει  με το πρώτο του επαγγελματικό γκολ.

Η Κηφισιά όπως ήταν φυσιολογικό, οπισθοχώρησε για να διατηρήσει το προβάδισμα με τον ΟΦΗ να απειλεί με ένα σουτ που μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΟΦΗ (Πεπ Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Μπρεσάν (37' Λαμπρόπουλος), Γκαγιέγος, Μεγιάδο (53' Μπάκου), Ριέρα (53' Φελίπε), Τοράλ (46' Μπάκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα.
Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν, Τεσέιρα, Μιλίσεβιτς, Βαφέα, Σολόα, Μενέντες, Κρισιούμα, Μπιφούμα (61' Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς.

ΠΗΓΉ: www.gentikoule.gr

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ