Στην τελετή παράδοσης της διοίκησης του Λιμεναρχείου ο Παύλος Μπαριτάκης

Petite Perle 300×250

Στην τελετή παράδοσης στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου παρευρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

Ο κ. Μπαριτάκης, τίμησε με την παρουσία του τόσο τον – μέχρι σήμερα – πλοίαρχο Λιμενικού Σώματος κ. Ευθύμη Δουβή, όσο και τον νέο λιμενάρχη, αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Νίκο Τσομπάνη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Δουβή για την πολύ καλή σχέση με την άψογη συνεργασία που είχαν, στη διάρκεια της πρώτης θητείας του στο δημαρχιακό θώκο της Βιάννου και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

1

Ενώ συνεχάρη τον κ. Τσομπάνη για την ανάληψη των ηνίων ενός νευραλγικού πόστου, όπως είναι αυτή της διοίκησης του Λιμεναρχείου Ηρακλείου και επισήμανε πως από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής Βιάννου, θα υπάρξει η απαιτούμενη στήριξη για την επίτευξη των στόχων που το Λιμενικό Σώμα έχει θέσει για το Δήμου Βιάννου.

«Ευχή μας είναι και με το νέο Λιμενάρχη να έχουμε μια ουσιαστική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαριτάκης, τονίζοντας ότι η Βιάννος διαθέτει μια ακτογραμμή περίπου 50 χιλιομέτρων, καθιστώντας δύσκολη υπόθεση τη διαχείριση της, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο, οπότε και παρατηρείται αύξηση στην επισκεψιμότητα που έχουν οι παραλίες της.

«Η συνεργασία των δύο πλευρών, του Δήμου και του Λιμενικού Σώματος, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί, με γνώμονα πρώτα απ΄ όλα την ασφάλεια των πολιτών και φυσικά με στόχο την επίλυση όλων των προβλημάτων που τυχόν παρουσιαστούν στο μέλλον», κατέληξε ο κ. Μπαριτάκης.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ