Στον ΟΦΗ κι επίσημα ο Χέσους Χιμένεθ

Petite Perle 300×250

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα ο Χεσούς Χιμένεθ.

Ο 30χρονος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκεια 1,5 έτους με την κρητική ομάδα, η οποία βρίσκεται εν αναμονή εξελίξεων.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Jesús Jiménez, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με την ομάδα μας.

Ο 30χρονος επιθετικός, γεννημένος στην Leganés της Ισπανίας στις 5 Νοεμβρίου 1993, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Leganés, ενώ τα πρώτα χρόνια της καριέρας του αγωνίστηκε στις Leganés Β, Union Adarve, AD Alcorcon B, CA Pinto και CD Illescas.

Το καλοκαίρι του 2016 εντάχθηκε στο ρόστερ της CF Talavera, με την οποία είχε 37 συμμετοχές και 12 γκολ. Δυο χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Πολωνία για την Górnik Zabrze, τα χρώματα της οποίας φόρεσε σε 134 αγώνες, σε εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στο UEFA Europa League, με απολογισμό 43 γκολ και 25 ασίστ.

Από τον Φεβρουάριο του 2022 αγωνίζεται στο MLS, αρχικά με την Toronto FC (37 συμμετοχές, 10 γκολ) και στη συνέχεια με την Dallas FC (23 συμμετοχές).

Jesús καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ! "

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ