Η Μικτή Κ16 Ηρακλείου σάρωσε επικρατώντας του Λασιθίου με 1-6

Petite Perle 300×250

Eπιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Γιώργου Ανωγειανάκη στον πάγκο της Μικτής Κ16 ΕΠΣ Ηρακλείου, με την ομάδα του να παίρνει τη νίκη με 1-6.

Μόλις στο 3′ ο Φίλιππος Καλογιαννάκης έδειξε τις διαθέσεις του Ηρακλείου στο σημερινό παιχνίδι, σκοράροντας για το 0-1, ενώ στο 25′ ο Κωστάκης από κοντά εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Κέσκου για το 0-2.

Στο 32′ ήταν σειρά του Κωστάκη να σκοράρει για το 0-3, ενώ στο 36′ ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε το κερδισμένο πέναλτι του Φ. Καλογιαννάκη διαμορφώνοντας το 0-4.

Στο 42′ ήρθε το γκολ της τιμής όπως εξελίχθηκε το ματς για τους νεαρούς Λασιθιώτες με τον Μπαχλιτζανάκη να σκοράρει για το 1-4.

Παρόλα αυτά το συγκρότημα του Γιώργου Ανωγειανάκη, βρήκε δύο ακόμη γκολ στο δεύτερο ημίχρονο προκειμένου να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη του.

Ο Καλογιαννάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έκανε το 1-5 με σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 67′ ήταν η σειρά του Μαυρογιάννη να προσθέσει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό Λασίθι – Ηράκλειο 1-6.

Λασίθι: Κέσκος,Αναγνωστόπουλος(46'Κεβάνι,),Ξωμεριτάκης,Παπαδάκης,Στεφανάκης(46'Τζιρής),Χαλκιαδάκης(66'Τουτουδάκης),Σφυράκης,Βάρδας,Μπαχλιτζανάκης,Σφυράκης,Χριστοδουλάκης(57'Ποτούρης),Ψαθάκης(66΄Μαρινάκης)

Ηράκλειο: Αλεξανδράκης,Βγόντζας,Μενεγάτος,Ντελής(57'Τσέρος),Ζουραράκης(63'Μαυρογιάννης),Τζιράκης,Καλογιαννάκης Στ,Καλογιαννάκης Φιλ(73'Αδαμάκης),Μαυρογιάννης(63'Ζέφι),Κωστάκης,Ψαρολογάκης(57'Κουντούρης)

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ