Μοιρασιά στα Ζωνιανά Ερμής- Αλμυρός 2-2

Petite Perle 300×250

Σε ένα ματς που συζητήθηκε πολύ ο Ερμής και ο Αλμυρός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 2-2 στα Ζωνιανά χθες το απόγευμα.

Ο Αλμυρός πήρε έναν βαθμό που δεν του λέει τίποτα αλλά για τον Ερμή οι δυο βαθμοί που έχασε ίσως και να του στοιχήσουν στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο τέλος του αγώνα είχαμε κάποιες "ομορφιές" με συμπλοκή ανάμεσα στους παίκτες ενώ μπήκαν και κάποιοι φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο αλλά η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα.

Ο Αλμυρός μπορεί να ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε μετά το 0-1 να βάλει ένα δεύτερο γκολ παρά τις ευκαιρίες που είχε και ο Ερμής λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου ισοφάρισε σε 1-1 παίρνοντας ψυχολογία εν όψη του δεύτερου ημιχρόνου.

Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα ο Ρέγιες έπιασε ένα πολύ δυνατό αριστερό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 9' από την πάσα του Τουργαϊδη ο Καστελιανάκης σούταρε λίγο έξω από την περιοχή με καλές προυποθέσεις άουτ.

Η απάντηση του Ερμή στο 11΄όταν η συρτή σέντρα σουτ  του Οσβάλντο πέρασε λίγο άουτ χωρίς ο Σκουτέλης εξ επαφής να προλάβει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 13' όμως ο Αλμυρός άνοιξε το σκορ όταν ο Κέρι δέκα μέτρα έξω από την περιοχή εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ ο Δερμιτζάκης έπεσε αλλά δεν βρήκε την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.

Στο 21' φοβερή ευκαιρία για τον Ερμή όταν ο Ακουίνιο έκανε σέντρα αλλά η κεφαλιά του Κωστάκη βρήκε το δοκάρι του Χανιωτάκη.

Στο 32΄ ο Ρέγιες ντρίπλαρε μέσα στην περιοχή τον Κωστάκη σούταρε από καλή θέση όμως η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Δερμιτζάκη.

Στο 40' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό όταν ο Σουρνάκης βρήκε μέσα στην περιοχή μόνο του τον Ρέγιες που σούταρε με τον Δερμιτζάκη να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 44' ο Σαρρής από κοντά εκτέλεσε τον Χανιωτάκη και ισοφάρισε σε 1-1 δίνοντας νέα τροπή στο παιχνίδι.

Ο Αλμυρός ζήτησε το γκολ πάλι με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά το σουτ του Κέρυ στο 46΄ η μπάλα βρήκε στον Σαρρή και κατέληξε κόρνερ.

Στο 59' ο Αλμυρός κέρδισε πέναλτι όταν αψυχολόγητα ο Ακουίνιο ανέτρεψε μέσα στην περιοχή σε πλάγια θέση τον Παπαδομιχελάκη και η διαιτητής Φράγκου έδειξε την άσπρη βούλα και ο Καστελλιανάκης το εκτέλεσε και έγραψε το 1-2 παρά την προσπάθεια του Δερμιτζάκη.

Στο 84' φάση διαρκείας στα καρέ του Αλμυρού έληξε με γυριστό σουτ άουτ του Κεφαλούκου.

Στο 86' ωραία προσπάθεια και σουτ του Κέρυ μπλόκαρε ο Δερμιτζάκης.

Στο 89΄ο Σαρρής εκτέλεσε φάουλ η μπάλα άλλαξε πορεία στο τείχος και ξεγέλασε τον Χανιωτάκη με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και έτσι έγινε το τελικό 2-2.

Ερμής Ζωνιανών: Δερμιτζάκης,Αυγουστάκης,Μπαμπουλάκης,Ρουμπάκης,Σαρρής,Ακουίνο,Παππάς,Βαταμίδης,Αργκουέλο,Κωστάκης,Σκουτέλης

Αλμυρός: Χανιωτάκης,Αγαπάκης,Γιαλούσης,Παπαδομιχελάκης,Ενγκουέμ,Κοιλιάρας,Ρέγιες,Σουρνάκης,Τουργαϊδης(80' Νικολακάκης),Καστελιανάκης(63'Πιερτζακόμι),Κέρυ

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ