Δήμος Μαλεβιζίου: Δύσκολη η πορεία ως την κατάργηση του ΔΟΚΑΠΠΑΜ

Petite Perle 300×250

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια μετάβαση δύσκολη και χρονοβόρα, όπως αποδεικνύεται, στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για τις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κατάργηση του ΔΟΚΑΠΠΑΜ και αφορούν στην μετάβαση στη νέα κατάσταση με στόχο να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι σημαντικές δράσεις που υλοποιούσε ο φορέας.

Αν δει κανείς την παρουσία του Δήμου Μαλεβιζίου στη Διαύγεια θα εντοπίσεις μια σειρά αποφάσεων που αφορούν σε αυτή τη διαδικασία, η οποία ξεκίνησε με την απόφαση ίδρυσης Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού που θα αναλάβει νέους ρόλους.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των στελεχών, οι τοποθετήσεις των υπαλλήλων οι αιτήσεις για την μεταφορά των τηλεφωνικών γραμμών στο νέο φορέα.

Τώρα μπαίνοντας στην τελική φάση ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας όρισε τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής που θα αναλάβουν να καταγράψουν τα πάσης φύσεως περιουσιακά στοιχεία του καταργούμενου νομικού προσώπου που πλέον περιέρχονται στο Δήμο.

Την επιτροπή που θα παραδώσει την καταγραφή εντός δύο μηνών αποτελούν οι: Κλεάνθη Αθανασάκη Προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου ως Πρόεδρος της επιτροπής, Ευάγγελος Παρασύρης (Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών) ,Γρηγόριος Φασουλάκης (Σύμβουλος της παράταξης της πλειοψηφίας), Εμμανουήλ Νικηφόρος (προϊστάμενος Τμήματος Εσόδων, Περιουσίας Δ/νσης Οικονομικών) και  Μαρίνα Δέσποινα Βογιατζή (Απερχόμενη πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ).

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ