Νέα καταγγελία για το σκοτάδι στην Αμμουδάρα

Petite Perle 300×250

Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της Αμμουδάρας οι οποίοι αισθάνονται ξεχασμένοι από την δημοτική αρχή -όπως δηλώνουν στη Φ.Μ.- για την κατάσταση που επικρατεί στις γειτονιές τους με τον ανεπαρκή φωτισμό.
Οι εικόνες που μας μεταφέρουν παραπέμπουν σε άλλες εποχές, ενώ πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά καταγγελία που γίνεται σε διάστημα μάλιστα λίγων ωρών (Δείτε εδώ.)
Οι κάτοικοι της περιοχής στην οδό Διός στην Αμμουδάρα,  επικοινώνησαν με τη Φωνή Μαλεβιζίου για τον φωτισμό σε μια περιοχή μάλιστα που βρίσκεται πολύ κοντά σε ξενοδοχειακές μονάδες. Όπως αναφέρουν αδυνατούν να κυκλοφορήσουν τις βραδινές ώρες έξω από τα σπίτια τους.
Χαρακτηριστικά στην νέα καταγγελία που κάνει δημότης της περιοχής αναφέρεται:
«Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για την κατάσταση που επικρατεί στη Διός στην Αμμουδάρα και στα στενά που είναι ξενοδοχεία.
Δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός το βράδυ ,οι λάμπες που υπάρχουν είναι παλιές ,φοβάσαι να κυκλοφορήσεις δεν μπορείς ούτε τα σκουπίδια να πας να πετάξεις .

Τη περίοδο του καλοκαιριού που έχουμε αρκετό τουρισμό στην περιοχή μας δεν υπάρχει φωτισμός με αποτέλεσμα οι τουρίστες να φοβούνται να κυκλοφορήσουν και να μας γράφουν αρνητικά σχολεία στις πλατφορμες των επιχειρήσεων μας για την τοποθεσία .
Τέλος να τονίσω πως ο Δήμος αυτή τη πενταετία καλό θα ήταν να κάνει κάτι στην Αμμουδάρα γιατί έρχονται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο».

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ