Πρόταση από την Παρί στον Εμπαπέ για νέο διετές συμβόλαιο τι ποσο του προσφέρει

Petite Perle 300×250

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η γαλλική εφημερίδα «Parisien» αφού η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει μια μυθική πρόταση στον Γάλλο σούπερ σταρ προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την γαλλική ομάδα.

Όπως αποκάλυψε, ο Γάλλος δημοσιογράφος Φρανσουά Νταβίντ, στην ισπανική εκπομπή «El Chiringuito», 0 25χρονος επιθετικός έχει δεχθεί μία εξωπραγματική πρόταση ανανέωσης από τους Πρωταθλητές Γαλλίας για ακόμα δύο σεζόν, η οποία θα του αποφέρει 80 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δηλαδή 160 εκ. ευρώ συνολικά.

«Η ιδέα του εξακολουθεί να είναι να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αν η πρόταση των Μαδριλένων δεν είναι ανώτερη από εκείνη σε Μπέλιγχαμ και Βινίσιους, θα μπορούσε να μείνει στο Παρίσι», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η «Parisien», πριν λίγες μέρες είχε αποκαλύψει πως προτεραιότητα του Γάλλου αποτελεί η μετακόμιση στην ισπανική πρωτεύουσα, αλλά με την απαίτηση πως ο ετήσιος μισθός του στη Ρεάλ θα είναι ανώτερος από την υπόλοιπη ομάδα. Θυμίζουμε ότι, το συμβόλαιο του Εμπαπέ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε ένα ακόμα μεταγραφικό σίριαλ το φετινό καλοκαίρι σχετικά με το μέλλον του.

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ