Βροχή τα γκολ με τον Αετό Ανωγείων να έρχεται 4-4 με τον Κεραυνό

Petite Perle 300×250

Ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου για Αετό Ανωγείων και Κεραυνό που ήρθαν 4-4 σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Ο Κεραυνός μπήκε φορτσάτος στο ματς και μόλις στο 3′ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Καλογιαννάκη Φ.!

Η απάντηση του Αετού δεν άργησε να έρθει και με την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου στο ματς ο Κλάδος Μ. έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κοκαράκη μετά από κόντρα και χρεώθηκε ως αυτογκόλ.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Αετός Ανωγείων βρήκε ακόμη δύο τέρματα στο πρώτο μέρος ολοκληρώνοντας την ανατροπή και παίρνοντας παράλληλα διαφορά δύο τερμάτων!

Αρχικά στο 23′ ο Οικονομάκης με πλασέ έκανε το 2-1, ενώ στο μισάωρο ο Χανιωτάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αγγελή διαμόρφωσε το 3-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Κεραυνός παρά το 3-1 μπήκε εκ νέου δυνατά και είχε δοκάρι με σουτ του Μαυρογιαννάκη στο 48′, ενώ ο Αετός είχε καλές στιγμές με τους Καταρτζή, Κλάδο και Κρητικό χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Ο Κεραυνός δεν παράτησε το ματς και κατάφερε όχι μόνο να μειώσει στο 58′ με τον Χριστοδουλάκη με εύστοχο πλασέ αλλά και να ισοφαρίσει με σουτ του Μαυρογιαννάκη στο 62′!

Στο 75′ μάλιστα ο φοβερός Κεραυνός ολοκλήρωσε την τεράστια ανατροπή του με τον Κορακάκη με κεφαλιά από την μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Κουγιού.

Η απάντηση του Αετού παρά το σοκ ήταν άμεση και δύο λεπτά μετά έφερε και πάλι το ματς στα ίσα κάνοντας το 4-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Συνθέσεις:

Αετός Ανωγείων: Παγωμένος, Ζωνάκης, Κονιός Γ., Αγγελής, Αμοιρόπουλος, Κλάδος Μ., Κρητικός, Κανταρτζής, Κωνσταντινίδης, Οικονομάκης, Χανιωτάκης

Κεραυνός: Κοκαράκης, Ζωάκης, Μενεγάτος, Μπουτσάκης, Προβατάς, Τσέρος, Καλογιαννάκης Σ., Καλογιαννάκης Φ., Μαυρογιαννάκης Δ., Χριστοδουλάκης, Κουγιός

 

πηγή: www.primesport.gr

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ