Έκοψε την πίτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμμουδίου (φώτο)

Με πολύ κόσμο, καλή διάθεση και εκλεκτές παρουσίες έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμμουδίου στην ταβέρνα ΤΟ ΡΟΔΙ στη Ροδιά.

Το μενού ήταν ξεχωριστό , η εξυπηρέτηση άριστη και ο D.j φρόντισε με τις μουσικές επιλογές του να κρατήσει το κέφι σε υψηλά στάνταρ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Μπέζος και το Δ.Σ υποδέχτηκαν τους καλεσμένους, ενώ την πίτα ευλόγησε ο πατήρ-Τίτος εφημέριος της Αχλάδας.

Ο πρόεδρος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κόσμο του οικισμού, της Λυγαριάς, της Αχλάδας και τους φίλους που παρέστησαν στην εκδήλωση και αναφερόμενος προς το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα και τους συνεργάτες του ζήτησε να γίνουν έργα στην περιοχή τους που είναι τόσο όμορφη και χρειάζεται τη συνδρομή του Δήμου Μαλεβιζίου για να αναπτυχθεί προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Γιώργος Ανδρεαδάκης που έκοψε την πίτα μαζί με το Δήμαρχο και τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Μπέζο.

Ο κ. Μποκέας από την πλευρά του ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία και τόνισε ότι υπάρχει συνεχή συνεργασία με το Δ.Σ του συλλόγου, ενώ έδωσε έμφαση του πολιτιστικό κέντρο που έχει ξεκινήσει ήδη να κατασκευάζεται.

Το Δ.Σ τίμησε για την προσφορά τον κ. Μιχάλη Σεληνιωτάκη κάτοικο του οικισμού και Περιφερειακό Διευθυντή Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος. Του δόθηκε μία εικόνα που επιμελήθηκε η τοπική σύμβουλος Αχλάδας Μαρίνα Καρούζου.

Υπήρχαν πλούσια δώρα στη βραδιά που διατέθηκαν με λαχνούς, με τους τυχερούς να δέχονται και τα σχετικά πειράγματα από φίλους και συγγενείς.

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ