Με αντεπίθεση στο Β΄ ημίχρονο ο ΑΟΤ 6-2 την Τύλισο

Petite Perle 300×250

H Τύλισος στο ντεμπούτο του Δημήτρη Χωματά, άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο στην έδρα του πρωτοπόρου ΑΟΤ, ο οποίος με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να επικρατήσει με το ευρύ 6-2 για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Έτσι ο ΑΟΤ εκμεταλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Ηροδότου στον Κρουσώνα και πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τίτλο του πρωταθλητή.

Από την άλλη πλευρά για την Τύλισο ήταν ένα παιγνίδι που δεν το είχε στις προτεραιότητες της για βαθμούς και πλέον οι επόμενοι αγώνες είναι πολύ καθοριστικοί για τη σωτηρία της στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Στο 17′ η Τύλισος πήρε το προβάδισμα με τον πρώην "ασπρόμαυρο" Κώστα Βρεττό να εκτελεί φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Χρήστου.

Η ομάδα του Νικόλα Σουτζή, πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Μεταξάκη στο 25′ να κερδίζει πέναλτι και τον Παπανδρέου ένα λεπτό αργότερα να το αξιοποιεί για το 1-1.

Λίγο πριν το ημίχρονο, η ομάδα του Δημήτρη Χωματά πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, με τον Ταβουλαρέα να επιχειρεί το σουτ από μακρινή απόσταση, ο Χρήστου δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57′ οι Μεσαρίτες έφεραν ξανά το παιχνίδι σε ισορροπία με κεφαλιά του προωθημένου Ρομπέρτο Λούσι.

Οι παίκτες του Νικόλα Σουτζή κατάφεραν και με τη συμπλήρωση 70′ λεπτών παιχνιδιού να κάνουν την ανατροπή στο σκορ, με τον Παπανδρέου σε τετ-α-τετ να περνάει τον Γκογκόση και να πλασάρει για το 3-2.

Στο 80′ έγινε και το 4-2 για τον ΑΟΤ, ο οποίος απέκτησε σαφές προβάδισμα για τη νίκη, με σκόρερ τον Σαβουϊδάκη με σουτ από τα όρια της περιοχής.

Ο Νίκος Μεταξάκης έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 5-2 στο 88′, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τσαμούσκα έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για τον ΑΟΤ, διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ