Με οδηγό το Μιχελακάκη ο Άγιος Δημήτριος 3-1 την Παλιανή

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιώντας μία αρκετά καλή εμφάνιση η ομάδα του Αγίου Δημητρίου επικράτησε με σκορ 1-3 της Παλιανής και επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αετό Ανωγείων.

Στον αντίποδα η Παλιανή έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και το μόνο που κατάφερε ήταν το τέρμα του Βιτσαρά, που μείωσε προσωρινά σε 1-2.

Στο 18′ ο Αεράκης έβαλε μπροστά την ομάδα του με σουτ κάνοντας το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα.

Στο 52′ ο Μιχελακάκης με κεφαλιά μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα έκανε το 0-2 για τον Άγιο Δημήτριο.

Η μείωση του σκορ ήρθε άμεσα βέβαια για την γηπεδούχο ομάδα με τον Βιτσαρά με κοντινό πλασέ, όμως αυτό όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια δεν ήταν αρκετό.

Επτά λεπτά αργότερα ο Μιχελακάκης είχε και δοκάρι για τους φιλοξενούμενους προειδοποιώντας για το γκολ που θα ακολουθούσε.

Στο 72′ λοιπόν ο Άγιος Δημήτριος έφτασε στο 1-3 με τον Μιχελακάκη να πετυχαίνει και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στη συνάντηση.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 1-3 να είναι και το τελικό σκορ.

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Φουντουλάκης Χ., Σπινθουράκης (85′ Ορφανουδάκης), Αργυρούδης, Πετρόπουλος, Κοσμαδάκης, Παντελίδης (46′ Γκουντούρης), Μανιαδάκης, Γερομαρκάκης (85′ Σταυρουλάκης Μ.), Βιτσαράς (75′ Αμπαρτζάκης Ν.), Φουντουλάκης Στ. (46′ Φραγκιαδάκης)

Άγιος Δημήτριος: Ξηρουδάκης, Γαλανάκης, Μάτσας, Παπουτσιδάκης, Απλαδάς, Αεράκης, Παπαδάκης, Μιχελακάκης, Βιτσαξάκης, Σακλαμάκης, Νταουσιάνης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ