Σημαντική νίκη για Παναιτωλικό 1-0 τον Ατρόμητο

Petite Perle 300×250

Ο Παναιτωλικός σημείωσε την, ενδεχομένως, σημαντικότερη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στο Αγρίνιο με 1-0 του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Ο Παναιτωλικός πήρε κεφάλι στο σκορ στο 24΄, όταν από την κάθετη του Πέρες ο Καρέλης έφυγε από οριακή θέση κι έγραψε το 1-0 νικώντας τον Τσιντώτα, σε φάση που εξετάστηκε από το VAR.

Το πλεονέκτημα των γηπεδούχων ήρθε να «ισοφαρίσει» η αποβολή του Οικονόμου έξι λεπτά αργότερα, που είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα του Παπαδόπουλου για ένα πολύ άσχημο, αντιεπαγγελματικό μαρκάρισμα με τις τάπες στο γόνατο του Έντερ.

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μαυρίας (75΄ Χουάνπι), Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Τορεχόν, Πέρεθ (75΄ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (36΄ Μαλής), Ντουάρτε, Ντίας (68΄ Λιάβας), Καρέλης (68΄ Ζοάο Πέδρο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (77΄ Τριμμάτης), Τσακμάκης (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (77΄ Αθανασίου), Κούντε, Γιουμπιτάνα (68΄ Βέργος), Έντερ, Ρομπάιγ (77΄ Ντιρκς), Αντζιέλσκι, Βαλένσια

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ