Τεράστιο διπλό για τον Αλμυρό 0-2 εκτός έδρας με τον Εθνικό

Petite Perle 300×250

Ο Αλμυρός πήγε στον Πειραιά και πανηγύρισε ένα ιστορικό τρίποντο, που έσπασε ταυτόχρονα και το αήττητο του Εθνικού .

Ο Αλμυρός απείλησε στο 23' με σουτ του Τουργαϊδη που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση μετά από ενέργεια του Κέρι, ο Πιερτζάκομι επωφελλήθηκε της ασταθούς επέμβασης του Παπαγγελή και στην επαναφορά έκανε το 0-1.

Ο Εθνικός στη συνέχεια απείλησε με την κεφαλιά του Ζωγραφάκη στο 36' από κοντά να σώζει εντυπωσιακά ο Χανιωτάκης στο 36'.

Ο τερματοφύλακας του Αλμυρού ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Γαζίου που στο 47' έκανε το 0-2.

Ο Τουργαϊδης, βγήκε από τα πλάγια, έκοψε στον Πιερτζάκομι που με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε βάσεις νίκης για την ομάδα του Μανώλη Σουτζή.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση και προσπάθησαν να πιέσουν με όλες τους τις δυνάμεις. Στο 60' ο Μακρυγιάννης βγήκε τετ α τετ και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Χανιωτάκη.

Στα τελευταία λεπτά ο Αλμυρός διαχειρίστηκε εξαιρετικά το ματς, δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα και κράτησε την τεράστια νίκη.

 

Εθνικός: Κουμπούλα(15'Παπαγγελής),Ζωγραφάκης,Κουτσογιάννης(46'Κυριαζής),Παπαγγελής(46'Σεκούμπα),Τσατσαρής,Μακρυγιάννης,Μαλάι,Ντινιωτάκης,Σκεντεράι,Αντωνίου(46'Χρούστινετς),Γεωργούσης(73'Βαλαβανόπουλος)

Αλμυρός: Χανιώτακης,Γιαλούσης,Παπαδομιχελάκης,Αγαπάκης,Πατινιώτης,Κοντογιάννης,Λεόν(76'Κοιλιάρας),Σουρνάκης(78'Καστελλιανάκης),Τουργαϊδης(63'Ρέγιες),Κέρυ,Χαντί(68'Βουιδάσκης)

 

πηγή: www.grandsport.gr

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ