Το ΟΕΕ/ΤΑΚ παρουσία πλήθους κόσμου έκοψε την πίτα του (φώτο)

Petite Perle 300×250
Την Πέμπτη 8-2-2024 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους Οικονομολόγους, Λογιστές και τους φίλους που παρευρέθηκαν σ' αυτήν τη μαζική εκδήλωση που ενισχύει την εξωστρέφεια του φορέα μας.
Καλή και δημιουργική χρόνια σε όλους και όλες με υγεία κι ευημερία.
 Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκπροσώπους του ελληνικού και ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, καθώς και τους εκπροσώπους των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας.
 Ευχαριστούμε τον Γενικό Γραμματέα του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου που εκπροσώπησε το Προεδρείο της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε.
Τιμώμενο πρόσωπο για την πολύτιμη προσφορά του, ο πρώην Πρόεδρος επί σειρά ετών στο 14ο Π.Τ. Ανατολικής Κρήτης, κ. Αμπαρτζάκης Γιώργος. Σ' ευχαριστούμε πολύ Γιώργο για την ανιδιοτελή προσφορά σου στο φορέας μας όλα αυτά τα χρόνια.
 Η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «Σαβοϊδάκης – Bakery & Patisserie» για την ευγενική χορηγία της βασιλόπιτας, καθώς και τους δωροθέτες – χορηγούς της εκδήλωσης: TEZ TOUR HELLAS, ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ε., YADES INSTYLE VILLAS, Corissia Princess, Μόρτογλου Α.Ε. και Physis Villas Chania.
Ευχαριστούμε επίσης την επιχείρηση «Συντιχάκης Αντώνης – Γραφιστικές Τέχνες» και την επιχείρηση «Stamba Επιγραφές» για τη χορηγία-δωρεά στη γραφιστική σχεδίαση και εκτύπωση αντίστοιχα των προσκλήσεων της εκδήλωσης.
Τέλος, ευχαριστούμε τη διεύθυνση του χώρου your parko in the city – Nobus – Experience για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία των παρευρισκόμενων.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ