Κλείνουν οι Μούσσες – Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Γιώργου Μαματζάκη

Μια επιχείρηση εστίασης, από τις πιο γνωστές του Μαλεβιζίου,  οι Μούσες ρίχνουν αυλαία μετά από 27 χρόνια παρουσίας στην Αμμουδάρα.

Ο ιδιοκτήτης του Γιώργος Μαματζάκης ανακοίνωσε την απόφαση του κάνοντας λόγο για έναν κύκλο που έκλεισε, αποχαιρετώντας και ευχαριστώντας όσους στήριξαν την επιχείρηση που έδωσε το ξεχωριστό και δικό της στίγμα στο Μαλεβίζι. Ένας κύκλος έκλεισε και ο Γιώργος Μαματζάκης, ένας επιχειρηματίας με ξεχωριστό θετικό πρόσημο έγραψε τον παρακάτω συγκινητικό αποχαιρετισμό:

"Έρχεται εκείνη η στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου που κλείνει ένας κύκλος. Για κάποιους λίγο νωρίτερα, για κάποιους άλλους λίγο αργότερα.
Ο δικός μου κύκλος κλείνει με τη διακοπή λειτουργίας της Ταβέρνας "Μούσσες", λόγω ανωτέρας βίας. Έπειτα από 27 συνεχόμενα δημιουργικά χρόνια, γεμάτα εμπειρίες και γνωριμίες, εισπράξαμε αρκετή εκτίμηση από όλους εσάς. Επιθυμία και προτεραιότητά μας πάντα ήταν να έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε γεύσεις ξεχωριστές που στηρίζονταν πάνω απ' όλα σε υψηλή ποιότητα και σε ολόφρεσκα υλικά.
Οι Μουσσες για εμένα και την οικογένειά μου ήταν ένα μεγάλο στοίχημα που τελικά κερδήθηκε με προσπάθεια και πολυ κόπο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τόσο μεγάλη αποδοχή που δείξατε, την αγάπη και την προτίμησή σας!
Εύχομαι ολόθερμα να έχουμε όλοι υγεία και ευημερία !"

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ