Κοπή πίτας συλλόγου ΔΙΚΤΥΝΝΑ- Ποια ήταν η τυχερή που βρήκε το φλουρί

Petite Perle 300×250

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή ο σύλλογος γυναικών Τυλίσου ΔΙΚΤΥΝΝΑ στην αίθουσα την εκκλησίας του Αγίου Νικολάου.

Αρκετός κόσμος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, με την αντιπρόεδρο  του Δ.Σ  Μαρία Κανάκη να είναι η τυχερή αφού βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα κόσμημα από το κατάστημα του Πέτρου Καλλέργη στη Μονή.

Η πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνα Χαλκιαδάκη αναφερόμενη στην εκδήλωση έκανε την παρακάτω δήλωση:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πατήρ-Γεώργιο Μαλλιωτάκη και τον Πέτρο Καλλέργη που πρόσφεραν την πίτα και το δώρο για αυτόν που βρήκε το φλουρί. Τις κ. Ελπίδα Τσαγκαράκη, Βίκυ Τσακούμη και Στέλλα Νιωτάκη για τα υπέροχα εδέσματα που πρόσφεραν, καθώς και το Δημοτικό Σύμβουλο Γρηγόρη Περυσινάκη και τους προέδρους της Κοινότητας και του αθλητικού σωματείου κ. Μανώλη Βασιλάκη και Βαγγέλη Τσαγκαράκη.

Επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ, το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο Πατραμάνης, το παντοπωλείο Εμμανουήλ Αστυρακάκης, τον καπνοπώλη Μανώλη Αλεξάκη και το μίνι-μάρκετ Ευάγγελος Στεφανάκης  για την προσφορά τους.

Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και να είναι το 2024 ένα δημιουργικό έτος που θα φέρει προκοπή και οικογενειακή ευτυχία σε όλους.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ