Μεγάλη επιτυχία στη βραδιά της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης

Petite Perle 300×250

Όλοι στάθηκαν δίπλα στον αθλητή Μιχάλη Καλαράκη ο οποίος είναι αθλητής Παρα Ιππασίας και μια ανάσα μακριά από την Παραολυμπιάδα Παρίσι 2024.

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, η Ιππική Ακαδημία Κρήτης στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του σωματείου, βράβευσε τον κρητικό αθλητή ο οποίος μετά από μια τιτάνια προσπάθεια κατάφερε να κατακτήσει όλα τα κριτήρια πρόκρισης και να περιμένει το εισιτήριο  για την πρώτη Παρα Ολυμπιακή συμμετοχή μετά από 20 χρόνια στο άθλημα της ιππασίας. Μετά την βράβευση του Μιχάλη βραβεύτηκαν οι φορείς που στήριξαν την προσπάθεια, η Περιφέρεια Κρήτης, η Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας καθώς και οι επιχειρήσεις που συνέβαλαν οικονομικά στην επιτυχία του αθλητή.

Τέλος βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές οι οποίοι διέπρεψαν τη χρονιά που μας πέρασε.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς και προπονήτρια του σωματείου δήλωσε «ο Μιχάλης έκανε μια τεράστια προσπάθεια η οποία απαιτούσε μεγάλη πειθαρχεία και ψυχικό σθένος για να ολοκληρωθεί, είμαι ευγνώμων στους αιρετούς αλλά και τους εκπροσώπους τους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστώ θερμά όλο τον κόσμο που ήρθε κοντά μας. Θεωρώ ότι όλη η Κρήτη και όλη η Ελλάδα πρέπει να στέκεται διπλά σε τέτοιες προσπάθειες καθώς ένας αθλητής όπως ο Μιχάλης ξεπερνούν εαυτό για να τα καταφέρουν. Το 2024 είναι μια Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή χρονιά και αν τελικά ο Μιχάλης τα καταφέρει να κρατήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για το ΠΑΡΙΣΙ 2024 θα χρειαστεί όλοι να «βάλουμε πλάτη».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κλήρωση πολλών δώρων και όλοι δώσαμε ραντεβού για μια βραδιά μετά την Παρα Ολυμπιάδα.

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ